Mikä tekee

Related Post

mitä “hum” tarkoittaa?

Kun joku sanoo “hum” keskustelun aikana, se on yleensä ilmaus, jota käytetään osoittamaan kiinnostusta, yllätystä, epäilyksiä tai pohdintaa jotain, mitä on sanottu. Se on tapa osoittaa, että henkilö kiinnittää huomiota ja käsittelee tietoja.

alkuperä ja merkitys

Termiä “hum” pidetään interjektiona, toisin sanoen sanana tai ilmaisuna, joka välittää tunteita tai tunteita lyhyesti ja suoraan. Sillä ei ole erityistä määritelmää, koska sen merkitys voi vaihdella käytetyn kontekstin ja intonaation mukaan.

Suurimman osan ajasta, kun joku sanoo “hum”, hän osoittaa, että hän ajattelee sitä tai että hän on yllättynyt vastaanotetuista tiedoista. Se voi olla tapa osoittaa, että henkilö käsittelee tietoja ennen kuin hän vastaa mielipiteensä.

Yleinen käyttö

Ilmaisu “HUM” on melko yleinen epävirallisissa keskusteluissa, joko puhelimitse, puhelimitse tai tekstiviesteillä. Sitä voidaan käyttää tapana osoittaa, että henkilö kuuntelee ja ymmärtää mitä sanotaan, vaikka hänellä ei olisi välitöntä vastausta.

Lisäksi “HUM”: ta voidaan käyttää myös keinona osoittaa epäilyjä tai epävarmuutta jotain sanottuaan. Tässä tapauksessa henkilö voi etsiä lisätietoja tai selvennystä ennen lausunnon muodostamista.

esimerkki käytöstä:

João: Tiesitkö, että Ana muuttaa toiseen maahan?

Maria: Um, en tiennyt. Tämä on yllättävää!

  1. Kiinnostuksen tai yllätyksen ilmaisu
  2. Osoitus siitä, että henkilö käsittelee tietoja
  3. Sitä voi seurata aiheeseen liittyvä kysymys tai kommentti

  4. merkitys


    hm -ilmentö, jota käytettiin kiinnostuksen, yllätyksen, epäilyksen tai pohdinnan osoittamiseen keskustelun aikana.

    <href = iskut