Mitä viivakoodi tarkoittaa

Related Post

Mitä viivakoodi tarkoittaa?

viivakoodi on graafinen tietojen esitys, jota käytetään tuotteiden tunnistamiseen yksilöllisesti. Se koostuu palkki- ja tiloista, jotka optinen lukija lukee, kuten skanneri, ja muunnetaan digitaaliseksi tietoksi.

Kuinka viivakoodi toimii?

Viivakoodi koostuu pystysuorien palkkien sarjasta, jotka edustavat numeroita tai kirjaimia, jotka tunnistavat tuotteen. Jokaisessa palkissa on erityinen leveys, jonka optinen lukija lukee. Lukija säteilee valonsäteen, joka heijastuu viivakoodipalkit ja välilyönnit, ja heijastuskuvio muunnetaan digitaaliseksi tietoksi.

miten tehdä ja harjoittaa viivakoodia?

Viivakoodin luomiseksi sinun on käytettävä tiettyjä ohjelmistoja, jotka luovat palkkien ja välilyöntien sekvenssin käytetyn standardin mukaan. Internetissä on useita ohjelmia, jotka sallivat viivakoodien luomisen. Viivakoodien lukemiseen voit käyttää optista lukijaa, joka on kytketty tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

mistä löytää viivakoodi?

Viivakoodi on läsnä käytännöllisesti katsoen kaikissa myytyissä tuotteissa elintarvikkeesta elektroniikkaan. Se löytyy muun muassa tuotepakkauksista, hintamerkinnöistä, etiketeistä.

  1. Supermarketit
  2. Tapavarastot
  3. Apteekit
  4. Elektroniikkakaupat
  5. vaatekaupat
  6. tuote
    viivakoodi



    riisi 7891234567890
    TV 1234567890123
    t -shirt 9876543210987

    <href = iskut