Folha de sp -maksu

Speaf Folha de sp

Kriittinen huumori sanomalehden Folha de sp

Lataus on taiteellisen ilmaisun muoto, joka käyttää piirtämistä ja huumoria välittääkseen tietyn aiheen viestin tai kritiikin. Journalismissa sarjakuvia käytetään usein havainnollistamaan ja kommentoimaan päivittäisiä tapahtumia.

Folha de Sp ja sen sarjakuvat

folha de sp, yksi Brasilian tärkeimmistä sanomalehdistä, tunnetaan sarjakuviensa kriittisestä ja kunnioittamattomasta lähestymistavasta. Sanomalehden sarjakuvapiirtäjät käyttävät piirustusta ja huumoria poliittisten, sosiaalisten ja kulttuuristen teemojen käsittelemiseen aina pohdinnan ja keskustelun provosoimiseksi.

SP -maksut julkaistaan ​​päivittäin sanomalehdessä, ja ne ovat saatavilla myös heidän verkkosivuillaan ja sosiaalisissa verkostoissaan.

Yksi Folha de Sp: n sarjakuvan silmiinpistävimmistä elementeistä on poliittisten persoonallisuuksien ja julkisten henkilöiden karikatyyrien käyttö. Sarjakuvapiirtäjät kuvaavat näitä hahmoja liioiteltuna ja satiirisella tavalla, korostaen niiden ominaispiirteitä ja stereotypioiden käyttäminen.

  1. SP Folhan sparefares käyttää myös visuaalisia elementtejä, kuten puhepalloja, onomatopoeiaa ja liioiteltuja ilmeitä tunteiden välittämiseksi ja sarjakuvaviestin vahvistamiseksi.
  2. Lisäksi sarjakuvat käyttävät usein kulttuurisia ja historiallisia viitteitä osoitetun teeman kontekstualisointiin ja luomaan vuoropuhelun lukijan kanssa.
  3. Folha de sp: n sarjakuva tunnetaan myös happamasta ja ironisesta kielestä, joka usein haastaa yleissopimukset ja provosoi erilaisia ​​reaktioita.
  4. Related Post

    lataus
    Chargist


    lataus 1 sarjakuvapiirtäjä 1
    lataus 2 Chargist 2
    lataus 3 Chargist 3

    napsauta tätä nähdäksesi viimeisimmän sarjakuvan Folha de sp.

    Viitteet: </s ref>

    1. https://www.folha.com.br/charges
    2. https://www.folha.com.br/charges/humor
    3. https://www.folha.com.br/charges/politica