Kameleontti syö mitä

Chameleon: Mitä hän syö?

kameleontti on kiehtova matelija, joka tunnetaan kyvystään muuttaa ympäristössään väriä ja naamiointia. Myös ruokavaliosi on myös melko mielenkiintoinen. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä kameleontti syö ja miten se ruokkii.

Chameleon -ruokavalio

kameleontti on lihansyöjäeläin, mikä tarkoittaa, että sen ruokavalio koostuu pääasiassa hyönteistä. He ovat erinomaisia ​​metsästäjiä ja heillä on pitkä, tahmea kieli, jota he käyttävät saaliinsa vangitsemiseen. Joitakin kameleontiruokavalioon kuuluvia hyönteisiä ovat sirkat, heinäsuojat, kovakuoriaiset ja toukat.

Hyönteisten lisäksi jotkut kameleonit voivat myös ruokkia pieniä selkärankaisia, kuten liskoja ja lintuja. Useimmat kameleonilajit ruokkivat kuitenkin yksinomaan hyönteisiä.

Kuinka kameleontti syöttää?

kameleontti on potilaan ja strateginen metsästäjä. Heillä on kyky liikuttaa silmiään toisistaan ​​riippumattomasti, jolloin heillä on panoraamanäkymä ja havaita saalista eri suuntiin. Kun he näkevät saaliin, he liikkuvat hitaasti kohti sinua, pysyen naamioidun olevan pelkäämättä sinua.

Kun he ovat riittävän lähellä, kameleonit heittävät kielensä uskomattomalla nopeudella, vangitsemalla saaliin tahmealla kärkillä. Sitten he vetävät kielensä takaisin suuhun ja nielevät koko saaliin.

uteliaisuus:

Tiesitkö, että kameleontikieli on kaksi kertaa niin pitkä kuin kehosi? Tämän avulla he voivat päästä saaliin, jotka ovat huomattavan etäisyyden päässä.

Related Post

  1. Crickets
  2. Heinäsirkka
  3. kovakuoriaiset
  4. toukat
  5. hyönteiset
    pienet selkärankaiset


    Crickets Lizards
    Heinäsirkka lintu
    kovakuoriaiset
    toukat

    <href = iskut