Cade ei -binaarisen kylpyhuone

mistä löytää kylpyhuoneet muille kuin binary -ihmisille

Sukupuolten monimuotoisuuden sisällyttämisen ja kunnioittamisen suhteen on tärkeää varmistaa, että jokaisella on pääsy turvallisiin ja asianmukaisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin. Usein muilla kuin binaarisilla ihmisillä on kuitenkin vaikeuksia löytää kylpyhuoneet, jotka vastaavat heidän erityistarpeitaan.

kylpyhuoneiden merkitys muille kuin binary -ihmisille

ei -binaariset ihmiset ovat niitä, jotka eivät tunnista itseään yksinomaan miehinä tai naisina. He voivat tunnistaa itsensä nestemäiseksi sukupuoleksi, agênteriksi, biogeneraliksi muun muassa sukupuoli -identiteetteissä. On välttämätöntä, että näillä ihmisillä on pääsy kylpyhuoneisiin, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja turvallisiksi ilman tarvetta valita mies- tai naispuolisia tiloja.

mistä löytää kylpyhuoneet muille kuin binary -ihmisille

Vaikka kylpyhuoneiden sisällyttämisessä ei -binaarisille ihmisille on vielä pitkä tie kuljettavana, joitain aloitteita tehdään jo eri paikoissa maailmassa. Tässä on joitain vaihtoehtoja:

  1. neutraalit kylpyhuoneet: Jotkut laitokset ovat omaksumassa neutraaleja kylpyhuoneita, joita kuka tahansa voi käyttää sukupuoli -identiteetistään riippumatta.
  2. LGBTQIA+ Organisaatiot: monet LGBTQIA+ yhteisöjärjestöt+ tarjoavat tiloihinsa osallistavat wc: t.
  3. Tapahtumat ja konferenssit: Jotkut tapahtumat ja konferenssit pyrkivät tarjoamaan osallistavia kylpyhuoneita varmistaen, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja kunnioitetuiksi.
  4. paikallinen
    osoite
    havainnot


    LGBTQIA Center+ Rua Das Flores, 123 osallistavat kylpyhuoneet saatavana kaikissa kerroksissa
    XYZ University Main Avenue, 456 neutraalit kylpyhuoneet pastoraalakassa
    monimuotoisuuskonferenssi kongressikeskus, huone 1 osallistavat kylpyhuoneet lähellä pääsisäänkäyntiä

    Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtoja, ja on tärkeää huomata, että kylpyhuoneiden sisällyttäminen muille kuin binaarisille ihmisille on edelleen haaste monissa paikoissa. On kuitenkin välttämätöntä jatkaa taistelua osallistavien ja kunnioittavien tilojen puolesta kaikille.

    <href = iskut