Botox suoristaa kiharat hiukset

Botox SHARNENS CUCLY HIVA?

Kun kyse on kiharaisten hiusten suoristamisesta, markkinoilla on useita vaihtoehtoja. Yksi on hiusten botox, hoito, joka lupaa vähentää tilavuutta ja tehdä säikeistä sileämpiä. Mutta suoristaako Botox todella kiharat hiukset?

mikä on kapillaari Botox?

kapillaari Botox on esteettinen hoito, jonka tavoitteena on kosteuttaa ja rakentaa vaurioituneet hiukset. Toisin kuin Botox -kasvot, kapillaari Botox ei sisällä botuliinitoksiinia koostumuksessaan. Sen sijaan se koostuu vitamiinien, aminohappojen ja muiden ravinteiden yhdistelmästä, jotka auttavat vahvistamaan ja kohdistamaan johtoja.

Kuinka kapillaari Botox toimii?

kapillaari Botox vaikuttaa täyttämällä hiusten halkeamat ja huokoisuuden tarjoamalla syvän nesteytyksen. Lisäksi se auttaa tiivistämään kynsinauhat, mikä tekee hiuksista kirkkaampia ja pehmeämpiä. On kuitenkin tärkeää korostaa, että kapillaari Botox ei ole lopullinen hoito kiharan hiusten suoristamiseksi.

On tärkeää korostaa, että kapillaaribotox ei muuta kiharajen hiusten rakennetta, tarjoaa vain väliaikaisesti sujuvamman ulkonäön.

Related Post

Mitkä ovat hiuspainikkeen tulokset kiharaissa hiuksissa?

Capllaarin botoxin tulokset kiharalla hiuksilla voivat vaihdella henkilöksi toiseen. Vaikka jotkut ihmiset ilmoittavat määrän ja sujuvamman ulkonäön huomattavan vähentymisen, toisilla ei ehkä ole samaa vaikutusta. On tärkeää muistaa, että hoidon tulos riippuu myös käytetystä tekniikasta ja ammattilaisen kyvystä.

  1. Volume vähentäminen;
  2. MUMER -ulkonäkö;
  3. syvä nesteytys;
  4. Kirkkaammat ja pehmeät hiukset.
  5. ammatti
    Cons


    – vähentää äänenvoimakkuutta – Väliaikainen tulos
    – Kosteuttaa johtoja – ei välttämättä suorista kokonaan
    – jätä hiukset kirkkaampi ja pehmeämpi – voi olla tarpeen tehdä usein retusointia

    On tärkeää korostaa, että kapillaari Botox ei ole kemiallinen käsittely, kuten progressiivinen harja tai suoristaminen formaldehydituotteilla. Siksi se ei vahingoita hiuksia ja voi olla turvallisempi vaihtoehto niille, jotka haluavat suoristaa kiharat hiukset.

    <href = iskut