Bambole on tchan

bambole on tchan

Bambole on Tchan on erittäin suosittu tanssi Brasiliassa, joka tuli tunnetuksi ryhmän kautta Tchan. Tässä blogissa puhutaanpa Bambolen historiasta Tchan, kuinka tanssia, uteliaisuuksia ja paljon muuta!

Bambole -historia on Tchan

Bambole on Tchan esiin 1990 -luvulla, julkaisemalla kappaleen “Bambole, Tchan” ryhmälle on Tchan. Tanssin loivat tanssijat Jacaré ja Carla Perez, joista tuli ryhmän kuvakkeet.

Bambole on Tchan on sekoitus tansseja, kuten Axé, Frevo ja Bahian Pagoda. Koreografia on merkitty käyttämällä bambolea, muovista tai metallista valmistettua pyöreää esinettä, jota pyöritetään tanssijoiden rungossa.

Kuinka tanssia bambole on tchan

Bambolen tanssimiseksi on tchan, sinulla on oltava bambole, joka sopii kooltaan ja taitollesi. Bambole tulisi sijoittaa vyötärölle kädet tuettuna kehon sivuilla.

Tanssin aloittamiseksi sinun on kiertävä bambole myötäpäivään siirtämällä lonkka eteenpäin ja taaksepäin. On tärkeää ylläpitää musiikin rytmiä ja liikkeitä, jotka on synkronoitu muiden tanssijoiden kanssa.

bambole on tchan voi sisältää myös muita tanssihanneja, kuten käännökset, hyppyjä ja käsivarren liikkeitä. Koreografia voi vaihdella tanssijoiden musiikin ja luovuuden mukaan.

Bambolen uteliaisuudet ovat Tchan

  1. Bambole on Tchan oli yksi ryhmän suurimmista osumista on TCHAN, joka myi miljoonia levyjä ja menestyi koko Brasiliassa.
  2. Bambole -tanssi on Tchanin inspiroinut muut suositut tanssit, kuten Hula Hoop ja Twerk.
  3. Tanssijan kyvyn mukaan tanssissa käytetyllä bambolilla voi olla erikokoisia ja painoja.
  4. ryhmä on tchan
    bambole on tchan


    Ryhmä on Tchan perustettu vuonna 1995 Salvadorissa, Bahiassa. bambole on tchan on ryhmän luoman tanssi.
    Ryhmä onnistui kappaleiden kanssa, kuten “Hold Tchan” ja “Butt Dance”. bambole on Tchan tunnetuksi kappaleella “Bambole, Tchan”.

    <href = iskut

    Related Post