Asti utime -mies

Related Post

<

h1> kunnes viimeinen mies </ H1>

tarina rohkeudesta ja uhrauksista

Elokuva “Jopa viimeinen mies” on Mel Gibsonin ohjaama mestariteos, joka kuvaa todellista tarinaa Yhdysvaltain armeijan sotilaan Desmond Dossista toisen maailmansodan aikana. Andrew Garfieldin loistavasti pelaama Doss on vahva periaatteiden ja tuomioiden mies, joka kieltäytyy ottamasta aseita, mutta on päättänyt palvella maansa taistelulääkärinä.

uskon vahvuus

Desmond Doss on uskonnollinen mies ja hänen uskonsa on yksi pylväistä, joka ylläpitää häntä koko matkansa ajan. Hän uskoo, että sota vastustaa hänen periaatteitaan, mutta hän on edelleen ilmoittautunut auttamaan taisteluaan. Hänen rohkeutensa ja päättäväisyytensä ovat inspiroivia, ja hänestä tulee esimerkki siitä, kuinka usko voi ohjata meitä jopa vaikeimmin.

epätodennäköinen sankari

Desmond Doss on epätodennäköinen sankari, koska hänen kieltäytymisensä kiinni aseista asettaa hänet epäedulliseen asemaan verrattuna muihin sotilaan. Hänen omistautumisensa ihmishenkien pelastamiseen, jopa vihollisen tulen alla, tekee hänestä todellisen sankarin. Hän pelastaa lukemattomia ihmishenkiä Okinawan taistelun aikana ja vaarassa oman henkensä pelastaakseen loukkaantuneita seuralaisiaan.

Tunnistus ja palkinnot

Elokuva “Jopa viimeinen mies” on saanut suurta tunnustusta kriitikkoilta ja yleisöltä, voittaen useita palkintoja, mukaan lukien Oscar Best Sound Edition ja Best Sound -sekoitus. Andrew Garfieldin esitystä kiitettiin myös laajasti, luovuttaen Oscar -nimitys Paras näyttelijä.

  1. Oscar -palkinto Best Sound Edition
  2. Oscar -palkinto parhaasta äänen sekoituksesta
  3. palkinto
    luokka


    Oscar paras ääni -painos
    Oscar Paras äänen sekoitus

    Lue lisää elokuvasta

    lähde: https://www.example.com </sé