ASMR Mitä se tarkoittaa

Related Post

ASMR: Mitä se tarkoittaa?

Jos olet viettänyt jonkin aikaa surffailla Internetissä, olet todennäköisesti törmännyt termiin ASMR. Mutta mitä tämä lyhenne on viime vuosina suosittu?

mikä on ASMR?

; Se on miellyttävä ja rentouttava tunne, jonka jotkut ihmiset kokevat vastauksena tiettyihin visuaalisiin, kuulo- tai kosketusärsykkeisiin.

Nämä ärsykkeet voivat sisältää pehmeitä ääniä, kuiskauksia, herkkiä kosketuksia, hitaita liikkeitä. Niille, jotka kokevat ASMR: n, nämä ärsykkeet voivat tuottaa pistely tunteen päähän, kaulaan ja jopa raajoihin tarjoamalla rentoutumisen ja hyvinvoinnin tunteen.

miten ASMR toimii?

ASMR on edelleen ilmiö, jonka tiede on vähän ymmärtänyt, mutta monet ihmiset ilmoittavat, että sensaatio on samanlainen kuin “aivojen orgasmi” tai “henkinen hieronta”. ASMR: n uskotaan liittyvän endorfiinien ja muiden neurotransmittereiden vapautumiseen, jotka edistävät rentoutumista.

Lisäksi ASMR: llä voi olla myös positiivinen vaikutus stressin, ahdistuksen ja unettomuuden torjuntaan. Monet ihmiset käyttävät ASMR -videoita rentoutumisen muodossa ennen nukkumaanmenoa tai lievittääkseen jokapäiväistä jännitystä.

ASMR: n edut

  1. Syvä rentoutuminen
  2. Stressin ja ahdistuksen vähentäminen
  3. Unen laadun parantaminen
  4. edistää keskittymistä ja keskittymistä
  5. Päänsärkyjen ja migreenin helpotus
  6. ASMR edut
    kuvaus


    syvä rentoutuminen ASMR voi indusoida syvän rentoutumisen tilan, mikä auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta.
    stressi ja ahdistuksen vähentäminen ASMR -ärsykkeet voivat auttaa vähentämään stressiä ja ahdistustasoja tarjoamalla rauhallisuuden ja rauhallisuuden tunteen.
    Unen laadun parantaminen Monet ihmiset käyttävät ASMR -videoita unen laadun parantamiseksi, auttaen rentoutumaan ja nukahtamaan helpommin.
    edistää keskittymistä ja tarkennusta ASMR voi auttaa parantamaan keskittymistä ja keskittymistä, ja jotkut ihmiset käyttävät sitä huomiota vaativat toiminnot.
    Päänsärkyjen ja migreenin helpotus Jotkut ihmiset ilmoittavat, että ASMR voi auttaa lievittämään päänsärkyä ja migreeniä tarjoamalla väliaikaisen helpotuksen.

    <href = iskut