puutarha, joka kuorii tavaratilan

Related Post

Tavaran kuoriva puu: kiehtova luonnollinen ilmiö

puut ovat kiehtovia eläviä olentoja, jotka kykenevät yllättämään meidät ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja käyttäytymisellään. Mielenkiintoinen luonnollinen ilmiö on joidenkin puulajien tavaratilan kuorinta, prosessi, joka herättää uteliaisuutta ja kysymyksiä. Tässä artikkelissa tutkimme tätä ilmiötä ja ymmärrämme paremmin, miten se tapahtuu.

Mikä on tavaratilan kuorinta?

rungon kuorinta on prosessi, jossa puun ulkokuori vapautuu ja irrotetaan paloiksi. Tätä ilmiötä voi esiintyä eri puulajeissa, mutta se on yleisempää joillakin, kuten eukalyptus, taso ja tammi.

miksi puiden kuori?

tavaratilan kuorinnassa voi olla erilaisia ​​syitä. Yksi on puun kasvu, joka saa vanhan kuoren rikkoutumisen ja irrottautumisen antamaan tietä uudelle kuorikerrokselle. Tämä prosessi on samanlainen kuin eläinten, kuten käärmeiden, ihon muutos.

Toinen tavaratilan kuorimisen syy on suoja tuholaisilta ja tauteilta. Joissakin puulajeissa kehittyy paksu ja lepokuori tapa päästä eroon hyönteistä ja sienistä, jotka voivat vahingoittaa terveyttäsi.

miten tavaratilan kuorinta?

tavaratilan kuorinta tapahtuu vähitellen ja jatkuvasti. Puun kasvaessa ulkokuori hajoaa ja löysää paloiksi. Nämä kappaleet voivat vaihdella kooltaan ja muodossa, ja niiden väri on yleensä vaaleampi kuin alkuperäinen kuori.

Tämä kuorintaprosessi voi viedä viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia puulajeista ja ympäristöolosuhteista riippuen. Tänä aikana puu uudistaa jatkuvasti kuortaan varmistaen sen suojan ja terveyden.

  1. Mikä puulajit kuori?
  2. Kuinka tavaratilan kuorinta vaikuttaa puuhun?
  3. Onko mahdollista estää tavaratilan kuorinta?
  4. puulajit, jotka kuorivat
    ominaisuudet


    eukalyptus iso puu, paksu kuori ja haalistuva
    plátano leveiden lehtien ja kuoren puu, joka tulee levyistä
    carvalho Vahva runkopuu ja kuori, joka löysää paloina

    Lisätietoja tavaratilan kuorimisesta

    Viitteet: </s ref>

    1. https://www.example.com/descamacao-tranco
    2. https://www.example.com/arvores-dascam