Artikla 241

Related Post

artikla 241: Mitä sinun on tiedettävä tästä aiheesta

Mikä on 241 artikla?

artikla 241 on laki, joka käsittelee tiettyjä Brasilian rikollisia käyttäytymistä. Se on läsnä Brasilian rikoslaissa ja käsittelee lasten ja nuorten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyviä kysymyksiä.

lasten ja nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö

lasten ja nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava ja inhottava rikos. Valitettavasti tätä käytäntöä esiintyy edelleen eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Brasilia. Brasilian rikoslain 241 artikla pyrkii torjumaan ja rankaisemaan tämän tyyppisestä rikoksesta vastaavia.

rangaistukset odotetaan
artiklassa 241 säädetään rangaistuksista niille, jotka harjoittavat, helpottavat, indusoivat tai aiheuttavat lasten ja nuorten seksuaalista hyväksikäyttöä. Rangaistukset voivat vaihdella rikoksen vakavuuden mukaan ja vaihdella sakoista suljettuun pidätykseen.

Ulkonnan merkitys
On välttämätöntä, että yhteiskunta on tietoinen ja tuomitsee epäilyn lasten ja nuorten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Valitus voidaan tehdä nimettömästi kanavien, kuten Dial 100: n, kautta, joka on ilmainen puhelinpalvelu.

  1. Kuinka tuomita?
  2. Lasten ja nuorten seksuaalisen hyväksikäytön tuomitsemiseksi voit soittaa DIAL 100: lle tai etsiä erikoistunutta poliisiasemaa. On tärkeää antaa mahdollisimman paljon tietoa tutkimuksissa.

  3. Mitkä ovat seksuaalisen hyväksikäytön merkit?
  4. Jotkut merkit, jotka saattavat viitata seksuaalisen hyväksikäytön esiintymiseen, ovat: käyttäytymisen äkilliset muutokset, ystävien ja perheen poistaminen, fyysisen aggression merkit. On tärkeää olla tietoinen näistä merkeistä ja toimia nopeasti.

  5. Kuinka auttaa uhreja?
  6. seksuaalisen hyväksikäytön uhrit tarvitsevat tukea ja tervetulleita. On välttämätöntä tarjota emotionaalista tukea, etsiä ammatillista apua ja välittää tilanne päteville elimille. Ihmisarvon pelastus ja näiden lasten ja nuorten oikeuksien takuu ovat prioriteetteja.

    Ulkotuskanavat
    puhelin
    verkkosivusto


    Soita 100 100 www.disque100.gov.br
    siviilipoliisi 190 www.policiacivil.sp.gov.br

    Viitteet: </s ref>

    1. Brasilian rikoskoodi
    2. soita 100
    3. siviilipoliisi