Liittovaltion perustuslain 222 artikla

liittovaltion perustuslain 222 artikla

liittovaltion perustuslain 222 artikla on laite, joka käsittelee Brasilian äänilähetyspalvelujen ja äänien ja kuvien myöntämistä. Tämä artikkeli on erittäin tärkeä maan viestintäalalle, radio- ja televisiotoimintojen säätelemällä.

Broadcasting Services -palvelujen myöntäminen

222 artiklassa todetaan, että toimeenpaneva valta myöntää lähetyspalvelujen myöntämisen, luvan ja luvan myöntämisen tarjouksen avulla yleisen edun mukaisesti. Tämä myönnytys on voimassa määrätyn ajanjakson ajan ja voidaan uudistaa.

säätely ja tarkastus

artikkelissa säädetään myös, että lailla säädetään lähetyspalvelujen organisaatiota, toimintaa ja valvontaa. Tämän lain on määritettävä lähetystoiminnan periaatteet ja tavoitteet sekä käyttöoikeuden suorittajien oikeudet ja velvollisuudet.

Lisäksi 222 artikla päättää, että toimeenpaneva valta käyttää lähetyspalvelujen tarkastamista toimivaltaisen elimen kautta. Tällä elimellä on valta soveltaa seuraamuksia ja seuraamuksia jälleenmyyjille, jotka eivät noudata vakiintuneita sääntöjä.

ei -vaatimusten seuraukset

222 artiklassa esitettyjen sääntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa lähetyspalvelujen toimittamisen, luvan tai valtuutuksen peruuttamiseen. Tämä kassaatio voi tapahtua lopullisesti tai väliaikaisesti sitoutuneen rikkomuksen vakavuudesta riippuen.

  1. Kevyet rikkomukset: käyttöoikeussopimuksen väliaikainen keskeyttäminen.
  2. Vakavat rikkomukset: käyttöoikeussopimuksen väliaikainen kassaatio.
  3. vakavia rikkomuksia: myönnytyksen lopullinen kassaatio.
  4. rikkomus
    seuraamus



    virheellinen käyttö
    Ohjelmien noudattamatta jättäminen Väliaikainen suspensio käyttöoikeukselle
    sisällön ymmärtäminen Väliaikainen käyttöoikeussopimus
    Taajuusspektrin Concessionin lopullinen kassaatio

    Viite: Liittovaltion perustuslaki