Taide. Liittovaltion perustuslain 62

Related Post

Art. Liittovaltion perustuslain 62: Ymmärrä sen pääpiirteet

taide. Liittovaltion perustuslain 62 on määräys, joka antaa tasavallan presidentille mahdollisuuden muokata väliaikaisia ​​toimenpiteitä, joilla on lain vahvuus, relevanssin ja kiireellisyyden tapauksissa. Tässä blogissa tutkimme tämän artikkelin pääpiirteitä ja miten se vaikuttaa Brasilian lainsäädäntöjärjestelmään.

Mikä on taide. Liittovaltion perustuslain 62?

taide. Liittovaltion perustuslain 62 todetaan, että tasavallan presidentti voi toteuttaa väliaikaisia ​​toimenpiteitä relevanssin ja kiireellisyyden tapauksissa. Näillä toimenpiteillä on lakivoima, ts. Niillä on sama normatiivinen valta kuin kansalliskongressin antama laki.

Väliaikaisia ​​toimenpiteitä on muokattu tasavallan presidentti, ja ne tulevat voimaan välittömästi, mutta kansalliskongressi on hyväksyttävä ne 120 päivän kuluessa lopullisiksi laeiksi. Jos niitä ei hyväksytä tämän ajanjakson aikana, he menettävät pätevyytensä takautuvasti.

taiteen ominaisuudet. Liittovaltion perustuslain 62

taide. Liittovaltion perustuslain 62 on joitain tärkeitä ominaisuuksia:

  1. Asiaankuuluvuus ja kiireellisyys: Väliaikaiset toimenpiteet voidaan muokata vain asiaankuuluvuuden ja kiireellisyyden tapauksissa, jotka tasavallan presidentti on oikeutettu.
  2. Lakijoukot: Väliaikaiset toimenpiteet ovat olleet lain vahvuus heidän painostuksensa jälkeen, ts. Niillä on sama normatiivinen valta kuin kansallisen kongressin hyväksymä laki.
  3. kansallisen kongressin on hyväksyttävä väliaikaiset toimenpiteet, jotka ovat voimassa olevia toimenpiteitä, jotta ne voidaan tulla lopullisiksi laeiksi. Muuten he menettävät pätevyytensä takautuvasti.
  4. <

    h2> taiteen vaikutus. Liittovaltion perustuslain 62

    taide. Liittovaltion perustuslain 62 antaa tasavallan presidentille väliaikaisen lainsäädäntövoiman, joka antaa hänelle mahdollisuuden muokata väliaikaisia ​​toimenpiteitä asiaankuuluvuuden ja kiireellisyyden tapauksissa. Tämä mahdollistaa hallituksen nopeamman vastauksen hätätilanteisiin ilman tarvetta käydä läpi koko perinteinen lainsäädäntöprosessi.

    Tämä valta tuottaa kuitenkin myös keskusteluja ja kritiikkiä, koska väliaikaisia ​​toimenpiteitä voidaan muokata ilman kansallisen kongressin laajaa keskustelua ja osallistumista. Lisäksi väliaikaisten toimenpiteiden väliaikainen pätevyys voi johtaa oikeudelliseen epävarmuuteen, koska ne voidaan peruuttaa tai muuttaa ennen kongressin hyväksymiä.

    johtopäätös

    taide. Liittovaltion perustuslain 62 antaa tasavallan presidentille mahdollisuuden antaa väliaikaisia ​​toimenpiteitä relevanssin ja kiireellisyyden tapauksissa. Nämä toimenpiteet ovat olleet lainsäädäntöä heidän painosestaan ​​lähtien, mutta kansalliskongressin on hyväksyttävä ne 120 päivän kuluessa tullakseen lakeihin lopullisesti. Artikkelissa on merkittävä vaikutus Brasilian lainsäädäntöjärjestelmään, mikä mahdollistaa hallituksen nopeamman vastauksen, mutta myös keskusteluja ja kritiikkiä kongressin osallistumisesta ja oikeudellisesta varmuudesta.

    Lähde: Brasilian liittovaltion perustuslaki </sé ref>