Liittovaltion perustuslain 38 taidetta

liittovaltion perustuslain

-taide

<

h1> 38

liittovaltion perustuslain 38 artikla on tärkeä laite, joka käsittelee virkamiesten palkkiota. Tässä blogissa tutkimme tämän artikkelin sisältöä ja ymmärrämme sen merkityksen julkisen palvelun toimintaan Brasiliassa.

virkamiesten korvaus

38 artiklassa todetaan, että virkamiesten palkkiot on asetettava tietyllä lain mukaan peruuttamattomuuden ja pariteetin periaatteiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että palkkiota ei voida vähentää ja että se on päivitettävä aktiivisille palvelimille annettujen sopeutumisten mukaisesti.

Lisäksi artikkelissa säädetään myös, että virkamiesten palkkioiden on oltava koostettu peruspalkka- ja rahallisista eduista, kuten bonuksista, lisä- ja muusta palkkiohjelmasta.

peruuttamattomuuden ja pariteetin periaatteet

Peruuttamattomuuden periaate varmistaa, että virkamiesten palkkiota ei voida vähentää, paitsi laissa määrätyissä tapauksissa. Tämä takaa palvelimien taloudellisen vakauden ja estää niitä vahingoittamasta hallituksen toimenpiteitä.

Pariteetin periaate osoittaa, että aktiivisille palvelimille myönnetyt sopeutumiset on laajennettava eläkkeellä oleville ja eläkeläisten palvelimille. Tämä varmistaa, että aktiivisille palvelimille myönnetyt edut laajennetaan niille, jotka ovat jo osallistuneet julkiseen palveluun.

38 artiklan vaikutus

liittovaltion perustuslain 38 artiklalla on merkittävä vaikutus virkamiesten elämään. Se takaa näiden ammattilaisten taloudellisen vakauden ja valorisaation sekä varojen ja passiivisen pariteetin varmistamisen.

Related Post

Tämä riittävän ja päivitetyn palkkion takuu on kriittistä julkisen palvelun pätevien ammattilaisten houkuttelemiseksi ja ylläpitämiseksi varmistaen väestölle tarjottujen palvelujen laadun ja tehokkuuden.

  1. Tietyn lain asettama palkka
  2. Peruuttamattomuuden ja pariteetin periaatteet
  3. Korvauksen koostumus
  4. Vaikutus virkamiesten elämään
  5. liittovaltion perustuslain 38 artikla
    virkamiesten palkka


    Varmista, että palkkiota ei pienennetä ja että sopeutumiset laajennetaan eläkeläisiin ja eläkeläisiin

    vahvistaa virkamiesten palkkion muodon takaa taloudellisen vakauden ja ammattilaisten arvostuksen
    tarjoaa peruuttamattomuuden ja pariteetin periaatteet
    määrittelee palkkion koostumuksen koostuu peruspalkka- ja rahallisista eduista

    viite: liittovaltion perustuslaki