Aromaterapia o boticario

aromaterapia o boticário: selvittää eteeristen öljyjen edut

aromaterapia on vuosituhannen harjoittelu, joka käyttää eteeristen öljyjen aromeja fyysisen, henkisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. O Boticário, joka on tunnustettu tuotteidensa laadusta, tarjoaa myös aromaterapian linjan, joka yhdistää luonnolliset tuoksut terapeuttisiin ominaisuuksiin.

aromaterapian edut

aromaterapia voi tuoda useita etuja terveyteen ja hyvinvointiin. Tässä käytännössä käytetyillä eteerisillä öljyillä on lääketieteellisiä ja terapeuttisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa lievittämään stressiä, parantaa unen laatua, vähentää ahdistusta, lievittää lihaskipuja.

Lisäksi aromaterapiaa voidaan käyttää myös terveyshoitoihin, jotka auttavat muun muassa hengityselinsairauksien, päänsärkyjen, iho -ongelmien oireiden lievittämisessä.

aromaterapiatuotteet o boticário

o boticário tarjoaa täydellisen aromaterapiatuotteiden linjan, joka sisältää eteerisiä öljyjä, ympäristöhajottajia, aromaattisia kynttilöitä sekä kylpy- ja vartalotuotteita. Kaikki tuotteet on kehitetty luonnollisilla ainesosilla ja niissä on yksinoikeuksia.

Aromaterapian linjan e boticário -sarjan eteeriset öljyt uutetaan kasveista ja niillä on spesifiset terapeuttiset ominaisuudet. Jokaisella eteerinen öljy on käyttötarkoitus, ja sitä voidaan käyttää eri tavoin, kuten hieronnat, kylpyammeet, kompressit.

  1. Laventelin eteerinen öljy: Tunnetaan rentouttavasta ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, se sopii stressin lievittämiseen ja hiljaisen unen edistämiseen.
  2. Eucalyptus -eteerinen öljy: Sillä on odotettavissa olevia ja dekongestantteja, jotka on osoitettu lievittämään flunssa ja vilustumisen oireita.
  3. Oranssi eteerinen öljy: Sillä on virkistäviä ja energisiä ominaisuuksia, jotka on osoitettu parantamaan mielialaa ja torjumaan väsymystä.
  4. tuote
    kuvaus


    Ympäristön hajotin mahdollistaa eteeristen öljyjen leviämisen ympäristöön tarjoamalla rentouttavan ja hajustetun ilmakehän.
    aromaattinen kynttilä Ympäristön hajuston lisäksi aromaattiset purjeet vapauttavat myös eteeristen öljyjen terapeuttiset edut.
    kylpy- ja vartalotuotteet -kylpy- ja vartalotuotteet aromaterapialinjan o boticário on formuloitu luonnollisilla ainesosilla ja niillä on rentouttavia ja virkistäviä tuoksuja.

    napsauta tätä Lisätietoja aromaterapian linjasta o boticário.

    lähde: o boticário </sim