Antimaalware -palvelu suoritettava mikä on

Related Post

Antimaalware -palvelu suoritettava: Mikä on ja miten se toimii?

Antimaaliharjoittelupalvelun suoritettava on Windows Defender -prosessi, Native Windows -käyttöjärjestelmän virustentorjuntaohjelma. Se vastaa haittaohjelmien suojaustoimintojen, kuten virusten, vakoiluohjelmien ja muun tyyppisten virtuaalisten uhkien suorittamisesta.

<

h2> Kuinka antilowware -palvelun suoritettavat suoritettavat?

Antimaaliset ohjelmistopalvelut suoritettavat teokset taustalla, skannaamalla käyttöjärjestelmää haitallisten tiedostojen etsimiseksi. Se käyttää tekniikan yhdistelmää, kuten heuristista analyysiä, allekirjoituksen havaitsemista ja todellista -ajan seurantaa, potentiaalisten uhkien tunnistamiseen ja estämiseen.

Lisäksi Antimaalware Service -sovellus on myös vastuussa viruksen määritelmätietokannan säännöllisestä päivittämisestä varmistamalla, että Windows Defender on aina ajan tasalla viimeisimpien uhkien käsittelemiseksi.

Miksi antilowware -palvelu suorittaa paljon prosessoria?

Joissakin tapauksissa suoritettavissa oleva antilot Service voi kuluttaa huomattavan määrän järjestelmäresursseja, kuten suorittimen ja muistin. Tämä voi aiheuttaa tietokoneen hitautta ja vaikuttaa yleiseen suorituskykyyn.

Yksi tärkeimmistä syistä tähän liialliseen resurssien kulutukseen on todellinen -ajan skannaus. Kun Antimaalware -palvelun suoritettava tarkistaa tiedostoja uhkien etsiessä, se käyttää huomattavaa määrää resursseja tämän tehtävän suorittamiseen.

Toinen syy voi olla korruptoituneiden tai haitallisten tiedostojen läsnäolo, jotka vaativat tarkempaa analyysiä antImwarware -palvelun suorittamalla.

Kuinka vähentää antilowware -palvelun resurssien kulutusta suoritettavissa?

On joitain toimenpiteitä, jotka voidaan ryhtyä vähentämään suoritettavan ohjelman vastaisen palvelun resurssien kulutusta:

  1. Aikataulun skannaus alhaisemmilla tietokoneilla;
  2. Poista väliaikaiset ja tarpeettomat tiedostot säännöllisesti;
  3. Poista reaaliaikainen tarkistus käytöstä, mutta muista aktivoida uudelleen tarvittaessa;
  4. Päivitä Windowsin puolustaja säännöllisesti varmistaaksesi, että se käyttää uusimpia virusmääritelmiä.
  5. ongelma
    liuos


    CPU: n liiallinen kulutus Aikataulu Skannaus tietokoneen pienemmällä käytöllä
    hidas suorituskyky Poista väliaikaiset ja tarpeettomat tiedostot säännöllisesti
    ylikuormitetut järjestelmän resurssit Poista reaaliaikainen tarkistus käytöstä, mutta muista aktivoida uudelleen tarvittaessa
    vanhentunut suoja Päivitä Windows Defender säännöllisesti varmistaaksesi, että se käyttää virusten uusimpia määritelmiä

    <href = iskut