Plum o boticário

Related Post

Plum o boticário: Löydä tämän hedelmän edut ihollesi

Jos etsit hedelmää, joka tuo ihollesi useita etuja, luumu on erinomainen vaihtoehto. Sen lisäksi, että se on herkullista ja virkistävää, sillä on ominaisuuksia, jotka auttavat ylläpitämään terveellistä ja kaunista ihoa.

luumun edut iholle

Luumu on runsaasti A- ja C -vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä ihon terveydelle. A -vitamiini auttaa pitämään ihon hydratoituneena ja sileänä, kun taas C -vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja ja estää ennenaikaisen ikääntymisen.

Lisäksi luumu sisältää myös kuitua, jotka auttavat organismin toksiinien poistamisessa, mikä edistää puhtaampaa ihoa ja vapaata epäpuhtauksia. Se on myös loistava veden lähde, joka auttaa pitämään ihon hydratoituneena ja terveellisellä ilmeellä.

Kuinka käyttää luumua ihonhoitorutiinissa

On useita tapoja hyödyntää luumujen etuja ihollesi. Yksi vaihtoehto on kuluttaa sitä säännöllisesti, olipa sitten tuoretta, mehuissa tai hedelmäsalaateissa. Siten tarjoat ravintoaineet, jotka tarvitset ihon pitämiseksi terveenä sisältäpäin.

Toinen tapa nauttia luumun eduista on kauneustuotteiden käyttö, jotka sisältävät luumuutteen sen koostumuksessa. O esimerkiksi boticáriossa on tuotelinja luumuuutetta, joka auttaa kosteuttamaan, ravitsemaan ja elvyttämään ihoa.

suositellut tuotteet:

  1. Plum -nestemäinen saippua
  2. Plum -kehon kosteusvoide
  3. Plum -kasvonaamio
  4. Nämä tuotteet on muotoiltu luonnollisilla ainesosilla ja niillä on herkullinen luumu, joka tarjoaa ainutlaatuisen aistikokemuksen käytön aikana.

    tuote
    kuvaus


    Plum -nestemäinen saippua puhdistaa ihon syvästi, jättäen sen pehmeäksi ja tuoksuvaksi.
    luumun rungon kosteusvoide kosteuttaa ihoa voimakkaasti, jättäen sen sileäksi ja silkkiselle.
    Plum -kasvonaamio elvyttää ihoa tarjoamalla nuoremman ja säteilevän ilmeen.

    Kun käytät näitä tuotteita säännöllisesti, huolehdit ihostasi kokonaan hyödyntämällä kaikkia luumujen tarjoamia etuja.

    <a href=”https://www.boticario.com.brid> Napsauta tätä Lisätietoja Boticárion Plum -tuotteiden linjasta.

    lähde: www.boticario.com.br </s ref>