Abel Ferreira lähtee Palmeirasista

Related Post

Abel Ferreira lähtee Palmeiras

Viime sunnuntaina Portugalin valmentaja Abel Ferreira ilmoitti poistuvansa Palmeirasista, klubista, josta hän voitti tärkeät tittelit ja jätti jälkensä historiaan. Uutiset veivät monia faneja yllätyksenä, koska valmentaja oli tehnyt hienoa työtä joukkueen edessä.

Abel Ferreiran työ Palmeirasissa

Saavuttuaan klubiin marraskuussa 2020 Abel Ferreira on osoittanut pätevyytensä ja taitonsa valmentajana. Heidän komennossaan Palmeiras voitti vuoden 2020 Libertadores Cupin, vuoden 2020 Paulista -mestaruuden ja vuoden 2020 Brasilian Cupin. Lisäksi joukkueella oli hienoja kampanjoita Brasilian mestaruuskilpailuissa ja FIFA: n maailmancupissa. /P>

lähtö motiivit

Erinomaisista tuloksista huolimatta Abel Ferreira päätti jättää Palmeirasista henkilökohtaisista syistä. Tiedotustilaisuudessa valmentaja selitti tuntevansa tarpeen olla lähempänä perhettään, joka asuu edelleen Portugalissa. Hän korosti myös, että päätös oli vaikea, mutta on tärkeää priorisoida hänen perheensä hyvinvointi.

poistuva seuraus

Abel Ferreira Do Palmeirasin lähtö tuotti useita reaktioita fanien ja urheilun lehdistön välillä. Monet valittivat valmentajan lähtöä tunnustaen hänen kykynsä ja tittelit voittivat. Lisäksi keinottelut ilmestyivät mahdollisiin korvikkeisiin ja siihen, kuinka joukkue mukautuu uuteen todellisuuteen.

Palmeiras seuraavat vaiheet

Palmeirasilla on nyt haaste löytää uusi valmentaja jatkaa Abel Ferreiran työtä. Klubilautakunta etsii jo vaihtoehtoja ja arvioi mahdollisia ehdokkaita. Samaan aikaan valmennushenkilöstön jäsen johtaa joukkueen väliaikaisesti.

  1. Abel Ferreira lähtee Palmeiras
  2. Abel Ferreiran työ Palmeirasissa
  3. Lähtömotiivit
  4. Poistuvaikutukset
  5. Palmeirasin seuraavat vaiheet
  6. otsikko
    data


    Copa Libertadores of America 2020
    Paulista Championship 2020
    Brasilia Cup 2020

    lähde

    https://www.palmeiras.com.br/noticias/abel-ferreira-deixa-o-palmeiras </sé