O’Que ja Gluteo

Related Post

mikä on gluteus?

Gluteus on joukko lihaksia, jotka sijaitsevat pakaran alueella, joka vastaa tämän kehon alueen muotoilusta ja tukemisesta. Se koostuu kolmesta päälihaksesta: maksimaalinen glute, keskikokoinen glute ja minimi glute.

Glute -lihaksen toiminnot

glute -lihakset suorittavat keholle useita tärkeitä toimintoja, kuten:

  • stabilointi: pakarat auttavat vakauttamaan lantion ja selkärangan tarjoamalla tasapainoa ja tukea liikkeiden aikana.
  • HIP -jatke: Suurin glute on pääasiassa vastuussa lonkan pidennyksestä, ts. Jalkan laajentamisen liikkuminen.
  • lonkan sieppaaminen: Keskikokoinen glute ja minimaalinen glute ovat vastuussa lonkan sieppauksesta, ts. Jalkan liikuttamisen liikkeestä kehosta.
  • Ulkoinen lonkan kierto: Glutes auttaa myös lonkan ulkoisessa pyörimisessä, mikä mahdollistaa jalkojen kiertoliikkeet.

harjoituksia pakaran vahvistamiseksi

On olemassa useita harjoituksia, jotka voivat auttaa vahvistamaan glute -lihaksia, kuten:

  1. kyykky
  2. Earth Survey
  3. Past
  4. Gluteo -silta
  5. Sumo Squat
  6. On tärkeää suorittaa harjoitukset oikein ja ammattilaisen ohjauksella loukkaantumisen välttämiseksi ja parhaat tulokset.

    liikunta
    kuvaus


    kyykky kyykky on harjoitus, joka toimii pakarat, reidet ja jalan lihakset. Suorita se, nouse ylös, jalat pois hartioiden leveydestä, taivuta polviasi ja kyykkyä kuin istuen kuvitteellisessa tuolissa. Pidä selkäranka suorana ja pakarat supistuivat koko liikkeen ajan.
    Earth Survey
    Earth Survey on harjoitus, joka toimii pakarat, taka- ja jalan lihakset. Suorita se, seiso ylös, jalat pois hartioiden leveydestä ja pidä baaria kädet pois samasta leveydestä. Taivuta polvia, pidä selkäranka suorana ja nosta lattiapalkki, laajentamalla lantiota ja polvia.
    menneisyys menneisyys on harjoitus, joka toimii pakarat, reidet ja jalan lihakset. Suorita se, astu eteenpäin yhdellä jalalla, taivuta polvia ja mene alas vartaloasi, kunnes jalka polvi melkein koskettaa lattiaa. Pidä selkäranka suorana ja pakarat supistuivat koko liikkeen ajan.

    <href = iskut