Mitä tapahtui Pelélle

Related Post

mitä Pelélle tapahtui?

Jalkapallo -maailma järkyttyi äskettäin kaikkien aikojen suurimman pelaajan Pelén terveydestä koskevasta uutisesta. Entinen brasilialainen pelaaja, joka tunnetaan myös nimellä “King”, tehtiin leikkaus kasvaimen poistamiseksi paksusuolessa.

lanse -leikkaus

  1. syyskuuta 2021 Pelélle tehtiin leikkaus Albert Einsteinin sairaalassa São Paulossa. Operaatio suoritettiin kasvaimen poistamiseksi paksusuolessa, joka löydettiin rutiinikokeiden aikana. Onneksi leikkaus oli onnistunut ja kasvain poistettiin kokonaan.

toipuminen ja terveydentila

Leikkauksen jälkeen Pelé pysyi sairaalahoidossa toipuakseen. Lääketieteellisen tiiminsä julkaisemien tietojen mukaan entinen pelaaja on toipumassa hyvin ja tarjoaa hyvää terveyttä. On odotettavissa, että hänet vapautetaan pian ja hän voi palata hänen normaaliin toimintaansa.

vaikutukset ja tuki

Uutiset Pelé -leikkauksesta aiheuttivat suuren maailmanlaajuisen levottomuuden. Fanit, pelaajat, klubit ja urheilupersoonallisuudet ilmaisivat tukensa ja toivottivat nopean toipumisen Brasilian idolille. Sosiaalisissa verkostoissa hashtag #forçapelé on tullut trendikkäästi, keräämällä kiintymystä ja solidaarisuutta.

Pelé perintö

Peléä monet pitävät kaikkien aikojen suurimpana jalkapalloilijana. Uransa aikana hän voitti lukuisia nimikkeitä ja on perustanut levyjä, jotka kestävät edelleen tähän päivään. Teknisten taitojensa ja kiistattoman kykynsä lisäksi Pelé tunnetaan myös karismastaan ​​ja urheilun suurlähettiläänä.

  1. Pelé -saavutukset
  2. Records
  3. Jalkapallojen panokset
  4. vuosi
    otsikko


    1958 World Cup
    1962 World Cup
    1970 World Cup

    Lue lisää Pelén urasta

    lähde: Esimerkki.com </sé