Mitä tapahtui äänestyksille

Related Post

Mitä tapahtui elektronisille äänestyslaatikoille?

Elektroniset äänestyslaatikot ovat laitteita, joita käytetään Brasilian vaaleissa vuodesta 1996. Ne on kehitetty varmistamaan enemmän turvallisuutta, ketteryyttä ja avoimuutta vaaliprosessiin. Vuosien mittaan on kuitenkin syntynyt useita kiistoja ja kysymyksiä näiden koneiden luotettavuudesta.

kiistat ja kysymykset

Yksi elektronisia äänestyslaatikoita koskevista tärkeimmistä kysymyksistä on petosmahdollisuus. Jotkut asiantuntijat ja poliitikot olettavat, että koneita voitaisiin manipuloida vaalien tulosten muuttamiseksi.

Lisäksi on kritiikkiä myös vaaliprosessin avoimuuden puutteesta. Monet ihmiset väittävät, että ääniä ei ole mahdollista tarkistaa ja tarkistaa, ovatko tulokset oikeat.

Elektroninen äänestyslaatikon turvallisuus </ H3>

Elektronisten äänestyslaatikoiden turvallisuuden varmistamiseksi toteutetaan useita toimenpiteitä. Koneissa on digitaaliset salaus- ja allekirjoitusjärjestelmät, jotka varmistavat tiedon eheyden. Lisäksi äänestyslaatikot on suljettu ja läpikäyvät varmennusprosessin ennen vaaleja ja sen jälkeen.

äänestyslaatikot on myös ohjelmoitu toimimaan erikseen, ts. Heillä ei ole yhteyttä Internetiin tai mihinkään muuhun ulkoiseen laitteeseen. Tämä vähentää kyberhyökkäysten ja tulosten manipulointia.

kritiikki ja parannukset

Huolimatta hyväksyttyistä turvatoimenpiteistä, elektronisen äänestyslaatikon kritiikki jatkuu. Monet ihmiset puoltavat painetun äänestyksen käyttöönottoa keinona varmistaa suurempi avoimuus ja tilintarkastus.

;

  1. Elektroniset äänestyslaatikot: Turvallisuus ja läpinäkyvyys
  2. Kriitikko ja kysymykset
  3. Hyväksyttyjä turvatoimenpiteitä
  4. Keskustelu painetusta äänestyksestä
  5. ammatti
    Cons



    suurempi ketteryys vaaliprosessissa Petosten mahdollisuus
    PAPERIPROSTING -KUSTUMISEN VÄLITTÄMINEN Läpinäkyvyyden puute
    Tietojen eheys, joka on taattu salauksella Turvallisuuskysymykset

    Lisätietoja sähköisistä äänestyslaatikoista

    Lähde: Brasilian maantieteen ja tilastojen instituutti </sé