Perheen bolsa -arvo

<

h1> Bolsa Familian arvo </ H1>

Bolsa Familia on Brasilian hallituksen sosiaalinen ohjelma, jonka tavoitteena on torjua köyhyyttä ja sosiaalista eriarvoisuutta. Se on keskittynyt haavoittuviin perheisiin ja tarjoaa kuukausittaista taloudellista tukea.

<

Related Post

h2> Kuinka Bolsa Familia toimii?

Bolsa Familia -ohjelma toimii yksinkertaisesti. Perheet, jotka kuuluvat hallituksen asettamiin kriteereihin, voivat soveltaa ja jos se hyväksytään, saavat kuukausittaisen määrän.

Bolsa Familian hakemiseksi sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  1. on tuloja henkeä kohden jopa 178,00 dollaria;
  2. on raskaana olevia naisia, lapsia tai nuoria jopa 17 -vuotiaana perheessä;
  3. Rekisteröityä liittohallituksen sosiaalisten ohjelmien yksittäiseen rekisteriin.
  4. Hyötyarvo vaihtelee perheen koostumuksen ja tulojen asukasta kohden. Perheet saavat perusarvoa, jota voidaan täydentää muut edut, kuten muuttuva perhe Bolsa, joka on tarkoitettu raskaana oleville naisille, ravitsemuksille (imettäville äideille) ja jopa 15 -vuotiaille lapsille.

    keskimääräinen bolsa familia -arvo

    Hallituksen tietojen mukaan Bolsa Familian keskiarvo vuonna 2021 on noin 190,00 dollaria perhettä kohti. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä arvo voi vaihdella perheen koostumuksen ja tulojen asukasta kohden.

    bolsa familia on tärkeä väline köyhyyden ja sosiaalisen eriarvoisuuden torjumiseksi Brasiliassa. Se auttaa varmistamaan perusoikeuksien, kuten ruoan, terveyden ja koulutuksen, pääsyn miljoonille haavoittuville perheille.

    On välttämätöntä, että ohjelmaan liittyy julkinen politiikka, joka edistää sosiaalista osallisuutta ja työllisyyden ja tulojen tuottamista, jotta hyötyjät voivat voittaa haavoittuvuuden tilan ja saada arvokkaan elämän.

    viitteet:

    1. https://www.gov.br/cidadania/en-br /Vaatii-e-ohjelmia/perhesäkki
    2. https://www.caixa.gov.br/programs-socaisisois /Babsa-familia/paginas/default.aspx