maa

Related Post

BackCountry: Brasilian vallannut musiikki

maa on musiikillinen genre, josta on tullut erittäin suosittu Brasiliassa viime vuosikymmeninä. Romanttisilla kirjeillä ja kiehtovilla melodioillaan se voitti miljoonien brasilialaisten sydämen ja siitä tuli yksi kansallisen musiikin pääviittauksista.

maan alkuperä

Maamiehellä on juuret kantrimusiikissa, perinteinen musiikkityyli Brasilian sisätiloissa. Violan kansanmusiikin ja Fashions -vaikutteiden kanssa maanmies syntyi maaseutuyhteisöjen kulttuurisena ilmaisuna.

maanmiehen evoluutio

Vuosien varrella maanmies on tehnyt useita muutoksia. Backcountry -juuresta, sanoituksillaan, jotka kuvasivat elämää maaseudulla, yliopisto -maalaistajalle, pop -jalanjäljen ja romanttisten kirjeiden kanssa genre keksi itsensä ja voitti uusia yleisöjä.

maanmiehen menestys

Maamiehestä on tullut Brasilian suosion ilmiö. Chitãozinho & Xororón, Zezé Di Camargo & Lucianon, Jorge & Mateus ja Marília Mendonçan kanssa tyylilaji on voittanut miljoonia faneja ja tungosta stadioneja ympäri maata.

Lisäksi maanmies sai myös kansainvälistä näkyvyyttä, ja taiteilijat, kuten Gustavo Lima ja Michel Teló, menestyvät muissa maissa.

  1. Chitãozinho & Xororó
  2. Zezé Di Camargo & Luciano
  3. Jorge & Mateus
  4. Marília Mendonça
  5. taiteilija
    albumi
    vuosi


    chitãozinho & xororó galloping 1989
    Zezé Di Camargo & Luciano on rakkaus 1991
    Jorge & Mateus enkelit laulavat 2015
    Marília Mendonça todellisuus 2017

    <a href=”https://www.sertanejo.com.