Korinttilaisten tulos eilen

Related Post

korinttilaisten tulos eilen

eilisen pelin aikana korinttilaiset kohtasivat kilpailijan Palmeirasinsa jännittävässä ottelussa. Lopputulos oli 2-2-tasapeli, jonka tavoitteet olivat Jô ja Luan korinttilaisille, ja Ron ja Luiz Adriano Palmeirasiin.

pelin kohokohta

Ottelun kohokohta oli hyökkääjä Jô, joka teki kauniin pään maalin 45 minuutin kuluttua toiselle puoliskolle, varmistaen korinttilaisille. Tämän tavoitteen avulla Joesta tuli joukkueen kauden paras maalintekijä.

-vaikutukset sosiaalisissa verkostoissa

Sosiaalisissa verkostoissa Korinttilaiset fanit olivat tyytyväisiä tulokseen, ottaen huomioon hyödyntäen hyvä tulos nykyisen Brasilian mestarin edessä. Monet fanit kiittivät joukkueen kynsiä ja päättäväisyyttä kentällä.

asiantuntija -mielipiteet

Urheiluasiantuntijat analysoivat korinttilaisten suorituskykyä eilisen pelin aikana ja korostivat joukkueen kehitystä suhteessa viimeisiin otteluihin. Jotkut korostivat Jôn tavoitteen merkitystä joukkueen luottamukselle.

Seuraava peli

Korinttilaisten seuraava peli on SANTOSia vastaan ​​ensi sunnuntaina Vila Belmiro -stadionilla. Se on toinen klassikko São Paulosta ja odotus on erittäin kiistanalainen peli.

  1. Korinttilaiset x Santos
  2. stadion: Vila Belmiro
  3. Päivämäärä: Sunnuntai, 10. lokakuuta
  4. Aika: 16h
  5. aika
    tavoitteet


    Korinttilaiset 2
    Palmeiras 2

    Lue lisää pelistä

    lähde: www.example.com </sé