Mitä se on jätettävä Brasiliaan

Related Post

Mitä se on jätettävä Brasiliaan?

Kun puhumme Brasilian politiikasta, on yleistä kuulla termeistä “vasen” ja “oikea”. Tässä blogissa syventämme merkitystä, että jätetään Brasilian yhteydessä.

<

h2> Mitä tarkoittaa jättää?

Jäljellä oleva on poliittinen asema, joka puolustaa sosiaalista tasa -arvoa, oikeudenmukaisuutta ja tulonjakoa. Tämän ideologian adaptit uskovat, että valtiolla tulisi olla aktiivinen rooli taloudessa, sääntelemällä ja puuttumalla väestön hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Vasen ominaisuudet:

  1. Työoikeuksien puolustaminen;
  2. Julkisen koulutuksen ja terveyden arvostus;
  3. Huoli ympäristöstä;
  4. Etsi sukupuolten tasa -arvo ja syrjinnän torjunta;
  5. Painopiste suosittua osallistumista ja suoraa demokratiaa.
  6. vasemmalla Brasiliassa

    Brasiliassa vasemmalla on pitkä historia ja poliittinen vaikutusvalta. Osapuolet, kuten työntekijöiden puolue (PT) ja Brasilian kommunistinen puolue (PCDOB), ovat esimerkkejä maan vasemmistolaisista poliittisista yhdistyksistä.

    Yksi Brasilian vasemmiston tärkeimmistä virstanpylväistä oli Luiz Inácio lula da Silvan vaalit PT: stä presidenttikauteen vuonna 2002. Hänen ehdoissaan Lula toteutti sosiaalipolitiikkaa ja osallistamisohjelmia, joista hyötyi miljoonia miljoonia Brasilialaiset.

    vasen kritiikki

    Huolimatta siitä, että Brasilian vasemmistolla on merkittävä tukipohja, myös kritiikkiä ja vastustusta. Jotkut väittävät, että vasemmistolainen politiikka voi johtaa suurempaan valtion interventioon ja vahingoittaa taloutta.

    Lisäksi on niitä, jotka kyseenalaistavat tulojen uudelleenjakelupolitiikan tehokkuuden ja väittävät, että ne voivat luoda valtion riippuvuutta.

    johtopäätös

    Brasiliaan jättäminen tarkoittaa sosiaalisen tasa -arvon, oikeudenmukaisuuden ja tulonjaon puolustamista. Vasemmalla on pitkä historia ja poliittinen vaikutusvalta maassa, mutta se on myös kritiikkiä ja oppositiota.

    On tärkeää muistaa, että politiikka on monimutkainen aihe ja että vasemmalla että oikealla puolella on erilaisia ​​ajatusvirtoja. On välttämätöntä etsiä tietoja ja muodostaa mielipiteitä, jotka perustuvat paremmin Brasilian poliittisen skenaarion ymmärtämiseksi.

    lähde: https://exemplo.com