Mikä on Samsung -lompakko

Related Post

Mikä on Samsung -lompakko?

Samsung -lompakko on Samsungin kehittämä sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa ja hallita kanta -asiakaskorttinsa, lippuja, kuponkeja ja muita tärkeitä asiakirjojaan yhdessä paikassa, suoraan heidän mobiililaitteissaan.

Samsung lompakko resurssit

Samsung -lompakko tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka helpottavat käyttäjien elämää. Joitakin pääominaisuuksia ovat:

  • kanta -asiakaskortin tallennus: Samsung -lompakon kanssa käyttäjät voivat skannata ja tallentaa kanta -asiakaskorttinsa useista kaupoista ja tuotemerkeistä yhdessä sovelluksessa.
  • lippujen hallinta: Samsung -lompakon kautta käyttäjät voivat tallentaa ja hallita tapahtumalippujaan, kuten ohjelmia, elokuvia ja urheilua.
  • digitaalikupongit: Samsung -lompakko antaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa ja pelastaa digitaalisia kuponkeja suoraan mobiililaitteisiinsa helpottaen pääsyä alennuksiin ja tarjouksiin.

<

h3> Kuinka käyttää Samsung -lompakkoa?

Samsung -lompakon käyttämiseksi käyttäjillä on oltava yhteensopiva Samsung -laite ja ladattava Samsung Application Store -sovellus. Asennuksen jälkeen käyttäjät voivat alkaa lisätä kanta -asiakaskorttinsa, lippuja ja digitaalikuponkeja sovellukseen.

Lisää kanta -asiakaskortti esimerkiksi avaa vain Samsung -lompakkosovellus, valitse “Lisää kortti” -vaihtoehto ja skannata viivakoodin skannaus tai skannata korttitiedot manuaalisesti.

askel
kuvaus


-kortti

1 Avaa Samsung Wallet App
2 Valitse “Lisää kortti” -vaihtoehto
3 Skannaa korttiviivakoodi tai kirjoita tiedot manuaalisesti
4 Vahvista tiedot ja tallenna

Samsung -lompakkokortteja, lippuja ja kuponkeja lisättynä käyttäjät voivat helposti käyttää niitä milloin tahansa, suoraan mobiililaitteillaan.

napsauta tätä Lisätietoja Samsung -lompakosta.

lähde: Samsung.com </sé