Wagner

Related Post

Löydä Wagnerin kyky: inspiroiva tarina

Wagnerin kyky

Discovery -matka

Wagner on aina ollut utelias henkilö ja intohimoinen uusien asioiden oppimiseen. Lapsuudesta lähtien hän erottui luovuudestaan ​​ja taiteellisista taitoistaan. Kuitenkin vain murrosiässä hän löysi todellisen kykynsä.

Intohimo musiikkiin

Eräänä päivänä Surffaessaan Internetissä Wagner tapasi videon lahjakkaasta pianistista. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hän oli kiehtonut kappale ja päätti haluavansa oppia soittamaan pianoa.

Päättäväisesti ja paljon harjoittelua Wagner alkoi opiskella musiikkia yksinään. Hän katseli online -oppaita, lukenut kirjoja ja omistautuneita tunteja päivästä pianoon. Hänen intohimonsa musiikkiin kasvoi vain joka päivä.

tunnustaminen

Ajan myötä Wagner alkoi erottua paikallisissa musiikkikilpailuissa. Hänen kykynsä oli kiistaton ja ihmiset alkoivat huomata potentiaaliaan. Hän sai kutsut esiintyä tapahtumissa ja jopa televisio -ohjelmissa.

lupaava ura

Nykyään Wagner on tunnettu ja arvostettu pianisti. Hän matkustaa maailmaa esiintyen suurissa vaiheissa ja lumoava yleisö musiikillaan. Sen tarina on esimerkki siitä, kuinka päättäväisyys ja intohimo voivat johtaa jonkun saavuttamaan suuria saavutuksia.

  1. Lahjakkuuden löytäminen
  2. Ensimmäiset vaiheet
  3. Tunnustaminen
  4. Lupaava ura
  5. tapahtumat
    palkinnot


    -konsertti Carnegie Hallissa Paras pianistipalkinto
    Esitys Royal Albert Hallissa Musical Revelation Award
    Osallistuminen televisio -ohjelmaan “Rise Talents” julkinen valintapalkinto

    Lisätietoja Wagnerista

    lähde: www.wagnerpianist.com </sé