uskonnollinen vieraantuminen on mitä

Related Post

Fiduciary vieraantuminen: Mikä on ja miten se toimii?

Fiduciary -vieraantuminen on laajalti käytetty termi rahoitus- ja kiinteistömarkkinoilla. Tämä on eräänlainen takuu, jota voidaan käyttää lainasopimuksissa, rahoituksessa ja jopa kiinteistöjen ostossa ja myynnissä.

Mikä on uskonnollinen vieraantuminen?

Fiduciary -vieraantuminen on laillinen instituutti, joka mahdollistaa matkapuhelimen tai kiinteistön omistusoikeuden siirron velkojalle velan maksamisen takuusta. Toisin sanoen velallinen siirtää kiinteistön omaisuuden velkojalle, kunnes velka maksetaan.

Tämä omistusoikeuden siirto tehdään uskonnollisen vieraantumissopimuksen nimeltä sopimuksella, joka asettaa velan vastuuvapauden ehdot ja määräajat. Tänä aikana velallinen käyttää edelleen hyvää, mutta ei voi myydä tai siirtää sitä kolmansille osapuolille ilman velkojan lupaa.

Kuinka uskonnollinen vieraantuminen toimii?

Jotta uskonnollinen vieraantuminen on voimassa, sopimus on rekisteröitävä notaarilla. Lisäksi on yleistä, että vieraantuneella hyvällä on hallussaan velkoja, kunnes velka maksetaan täysin.

Jos laiminlyönti, toisin sanoen, jos velallinen ei maksa velkaa vakiintuneissa määräaikoissa, velkoja voi ottaa kiinteistön haltuunsa ja myydä sen velan maksamiseksi. Jos arvoa myydään, tämä arvo palautetaan velalliselle.

esimerkki:

Yleinen esimerkki uskonnollisesta vieraantumisesta on ajoneuvon rahoitus. Kun henkilö rahoittaa auton ostamista, ajoneuvo on vieraantunut pankkiin tai finanssilaitokseen, kunnes kaikki erät maksetaan. Vasta rahoituksen vastuuvapauden jälkeen ajoneuvo on ostajan omistuksessa.

  1. Fiduciary -vieraantumisen edut:
  2. vähemmän korkoja verrattuna muihin luottotapoihin;
  3. Helppo saada luotto;
  4. Maksutakuu velkojalle;
  5. Joustavuus maksusaikoissa.
  6. edut
    haitat


    : n myynnin rajoitus tai siirto

    vähemmän korkoja Riski menettää hyvä oletusasetus
    Helppo saada luotto hyvien
    Maksutakuu velkojalle
    Maksujen määräaikojen joustavuus

    Lisätietoja uskonnollisesta vieraantumisesta

    lähde: www.example.com </sé