Taide. 85 CPC

Art. 85 CPC – Mitä sinun on tiedettävä tästä laillisesta laitteesta

Siviiliprosessilaki (CPC) on lainsäädäntö, joka sääntelee Brasilian siviiliprosessia. Tämän koodin läsnä olevista artikkeleista, art. 85 on erittäin tärkeää ymmärtää, kuinka asianajajan palkkiot korjataan.

mitä taide. 85 CPC?

taide. CPC: n 85 käsittelee asianajajan palkkioita ja vahvistaa niiden kiinnityssäännöt. Oikeudellisen säännöksen mukaan tuomarin on vahvistettava palkkiot joidenkin kriteerien mukaan, kuten ammattilaisten innokkuus, palvelun paikka, syy ja merkitys, asianajajan ja asianajajan ja The Tehtävän vaadittu aika palvelusi.

Lisäksi artikkelissa säädetään myös, että palkkiot voidaan vahvistaa suhteessa syyn arvoon, saadaan taloudellinen hyöty tai syyn päivitetty arvo. Tuomari on myös mahdollista asettaa maksujen vähimmäis- ja enimmäismäärä ottaen huomioon tapauksen erityispiirteet.

Kuinka asianajajan palkkiot toimivat?

Asianajajan palkkioiden kiinnitys on tärkeä vaihe oikeusprosessissa. Juuri tällä hetkellä tuomari päättää arvon, jonka asianajaja saa työstään. Tätä varten tuomari ottaa huomioon Art. 85 CPC.

On tärkeää huomata, että vastustaja ei maksa asianajajan palkkioita, vaan asianajajan palkannut osapuoli. Toisin sanoen asiakkaan vastuulla on kantaa oman asianajajansa maksut.

Esimerkki palkkioista:

  1. Syy -arvo: R 100 000,00 dollaria
  2. Saatu taloudellinen hyöty: R 50 000,00 dollaria
  3. Asianajajan tekemä työ: 50 tuntia
  4. Asianajaja Aika -arvo: R 200,00 dollaria
  5. Tässä esimerkissä tuomari voisi asettaa asianajajan palkkiot ottaen huomioon asian arvon, saadut taloudelliset edut ja asianajajan tekemä työ. Siten palkkioiden arvo voitiin laskea seuraavasti:

    kriteerit
    arvo


    Syy arvo (10%) R 10 000,00 dollaria
    Saatu taloudellinen hyöty (20%) R 10 000,00 dollaria
    Lakimiehen suorittama työ (50 tuntia x R 200,00 dollaria) R 10 000,00 dollaria

    Related Post

    Tässä tapauksessa tuomari voisi asettaa asianajajan palkkiot 30 000,00 dollarilla ottaen huomioon Art -ohjelmassa vahvistetut kriteerit. 85 CPC.

    <href = iskut