Siviiliprosessin 17 artikla

Siviiliprosessilain 17 artikla

Siviiliprosessilaki on lainsäädäntö, joka sääntelee oikeudellisia menettelyjä Brasiliassa. Tämän säännöstön läsnä olevien artikkeleiden joukossa 17 artikla on erittäin tärkeä siviiliprosessin ymmärtämiselle.

<

h2> Mitä siviiliprosessilain 17 artikla sanoo?

Siviiliprosessilain 17 artiklassa todetaan, että “tuomioistuimessa olevien postterointiin on tarpeen olla kiinnostusta ja legitiimiyttä”. Tämä tarkoittaa, että vain ne, joilla on suora kiinnostus kysyntään ja jotka ovat laillisia osia, voivat nostaa oikeusjutun.

Tämä artikkeli on olennainen siviiliprosessin tehokkuuden varmistamiseksi, ihmisten tai legitiimiyden ihmisten estäminen voi häiritä kohtuuttomasti prosessin etenemistä.

kiinnostus ja legitiimiys

kiinnostus ja legitiimiys ovat selkeitä, mutta toisiinsa kytkettyjä käsitteitä. Kiinnostus koskee sitä tarpeen tai edun, joka osapuolen on haettava oikeudellista suojaa. Legitimiteetti liittyy prosessin osapuolen laatuun, ts. Jos sillä on oikeus toimia tuomioistuimessa.

Jotta henkilö voi nostaa oikeusjutun, hänellä on oltava sekä kiinnostusta että legitiimiyttä. Muutoin toimintaa voidaan pitää virheellisinä eikä sitä noudateta.

17 artiklan merkitys

Siviiliprosessilain 17 artikla on erittäin tärkeää oikeuslaitoksen laillisen varmuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Vakauttamalla, että vain ne, joilla on kiinnostusta ja legitiimiyttä

Lisäksi 17 artikla myötävaikuttaa myös menettelytapaan, koska se estää ihmisiä, joilla ei ole kiinnostusta tai legitiimiyttä, kykenemästä viivästyttämään prosessin etenemistä tarpeettomilla resursseilla ja toimenpiteillä.

  1. Korko ja legitiimiys ovat välttämättömiä vaatimuksia oikeusjutun nostamiseksi;
  2. Siviiliprosessilain 17 artikla vahvistaa koron ja legitiimiyden tarpeen;
  3. Tämä artikkeli myötävaikuttaa siviiliprosessin tehokkuuteen ja nopeuteen.
  4. liittyvät termit
    määritelmä


    siviiliprosessi sääntöjä ja menettelytapoja, jotka säätelevät ei -kriminaalisia oikeusjuttuja.
    kiinnostus tarve tai etu, jota osapuolen on haettava oikeudellista suojaa.
    Legitimiteetti Prosessin osapuolen laatu, ts. Jos sillä on oikeus toimia tuomioistuimessa.

    Related Post

    viite: siviiliprosessikoodi