Samarialainen IMDB

Related Post

Samarialainen: jännittävä toimintaelokuva </ H1>

Samaritan on toimintaelokuva, joka lupaa kiinnittää yleisön huomion alusta loppuun. Kiinnostuneella juoni- ja kiehtovilla hahmoilla elokuva voitti katsojien sydämen ja siitä tuli lipputulot.

tarina

Samarialaisen tarina pyörii entisen salaisen agentin ympärillä, joka joutuu osallistumaan salaliiton ja koson juoniin. Lahjakkaan näyttelijän John Doen tulkinnassa päähenkilön on taisteltava omien demoniensa kanssa ja kohdattava vaarallisia vihollisia suojelemaan rakastavia.

Painovalettu

Elokuvassa on raskas näyttelijä, joka sisältää elokuvateatterin suuria nimiä, kuten Jane Doe, Joe Doe ja Mary Doe. Näyttelijöiden moitteeton esitys antaa hahmoille elämän ja tekee juonesta vieläkin jännittävämmän.

positiivinen kritiikki

Samarialainen sai positiivista kritiikkiä erikoistuneelta lehdistöltä ja suurelta yleisöltä. Kaivojen rakennetun juoni, sähköistävä toiminta kohtaukset ja yllättävät käänteet ovat joitain kriitikkojen korostamista kohdista.

Elokuva toimintafaneille

Jos olet toimintaelokuvien fani, samarialainen on loistava vaihtoehto. Virheelliset koreografisoidut kohtaukset ja henkeäsalpaavat erikoistehosteet, elokuva lupaa tehdä yleisöstä lasitetun elokuvan näytölle.

  1. Metro -toiminnan kohtaus
  2. Auton jahtaa
  3. Final Fight
  4. merkki
    näyttelijä/näyttelijä


    John Doe John Doe
    Jane Doe Jane Doe
    Joe Doe Joe Doe
    Mary Doe Mary Doe

    napsauta tätä Lisätietoja elokuvasta The Samaritan.

    lähde: IMDB </sé