Rakasta korinttilaisia ​​minkä tahansa yläpuolella

Related Post

rakasta korinttilaisia ​​kaiken yllä

korinttilaiset ovat enemmän kuin jalkapallokerho, se on intohimo, joka ylittää minkä tahansa esteen. Todellisten faneille rakastaminen korinttilaisille on mikä tahansa. Tässä blogissa tutkimme, mikä tekee tästä rakkaudesta niin erityisen ja kuinka se ilmenee elämän eri puolilla.

Korinttilaisten historia

Sport Club -korinttilaiset Paulista perusti 1. syyskuuta 1910 BOM -eläke -naapuruston työntekijöiden toimesta São Paulossa. Sittemmin klubi on voittanut lukuisia titteliä ja siitä on tullut yksi Brasilian jalkapallon suurimmista voimista.

cheerleaderin intohimo

Korintin fanit tunnetaan intohimostaan ​​ja ehdottomasta omistautumisestaan ​​klubille. Tuulettimet identifioivat rodun, kynsien arvojen ja sen, että korinttilaiset edustavat. On yleistä nähdä uskolliset fanit, jotka syrjäyttävät stadionit ja pitävät unohtumattomia puolueita osastoilla.

korinttilaiset idolit

Korinttilaisten historia on täynnä suuria epäjumalia, joka merkitsi aikaa ja valloitti fanien sydämet. Nimet, kuten Sokrates, Rivelino, Ronaldo -ilmiö ja Marcelinho Carioca, ovat vain joitain esimerkkejä pelaajista, joista on tullut todellisia legendoja klubissa.

Kilpailu Palmeirasin kanssa

Yksi Brasilian jalkapallon suurimmista kilpailuista on korinttilaisten ja Palmeirasin välillä. Näiden kahden joukkueen väliset klassikot ovat aina erittäin kiistanalaisia ​​ja kiihkeitä tunteita alusta loppuun. Molempien seurojen fanit elävät tämän vastakkainasettelun erittäin voimakkaasti.

  1. Korinttilaiset saavutukset
  2. Korinttilaiset idolit
  3. Korinttilaiset X Palmeiras Rivalry
  4. vuosi
    otsikko


    1990 Brasilian Championship
    2000 Brasilian Championship
    2012 Libertadores of America
    2012 Club World Cup

    <a href=”https://www.corinthians.com.br don ref= Blow Corinthiansin virallinen sivusto