Perhesaukku mitä on

Related Post

mikä on bolsa familia?

Bolsa Familia on Brasilian liittohallituksen vuonna 2003 perustama tulojen siirto -ohjelma. Sen tavoitteena on torjua köyhyyttä ja sosiaalista eriarvoisuutta, varmistamalla perheille vähimmäistulot haavoittuvissa tilanteissa.

<

h2> Kuinka Bolsa Familia toimii?

Ohjelma toimii rahoitusresurssien suoran siirron kautta rekisteröityihin perheisiin. Tämä siirto tehdään perheen koostumuksen ja kunkin perheen asukasta kohden.

Perheet, jotka sopivat ohjelman asettamiin kriteereihin, saavat magneettikortin, jota käytetään kuukausittaisen etuuden määrän peruuttamiseen Caixa Econômica Federal Agency.

Kuka voi osallistua Bolsa Familiaan?

köyhyydessä tai äärimmäisessä köyhyydessä olevat perheet voivat osallistua ohjelmaan, toisin sanoen ne, joiden kuukausitulot asukasta kohden on jopa 178,00 dollaria tai enintään 89,00 dollaria, p>

Lisäksi on välttämätöntä, että perheellä on koostumuksessaan raskaana olevia naisia, lapsia ja nuoria jopa 17 -vuotiaana.

bolsa familian edut

Bolsa Familia tuo useita etuja rekisteröityille perheille. Vähimmäistulojen varmistamisen lisäksi ohjelma myötävaikuttaa myös koulutukseen ja terveyteen.

Perheiden, joilla on koulunkäynnin lasten ja nuorten, tulisi noudattaa ohjelman vaatimaa vähimmäiskäyttöä, mikä varmistaa koulutuksen saatavuuden.

Lisäksi raskaana olevat naiset ja imettävät äidit saavat myös ylimääräistä hyötyä, jonka tavoitteena on varmistaa heille ja heidän lapsilleen riittävä ruokavalio.

  1. Bolsa Familian sosiaaliset vaikutukset
  2. kritiikki
  3. ohjelmasta

  4. Saavutetut tulokset
  5. edut
    Palveltujen perheiden lukumäärä


    Perustulot 14 miljoonaa
    Muuttuva laukku 6 miljoonaa
    Nuori muuttujapussi 1 miljoonaa

    Lisätietoja Bolsa Familiasta

    Lähde: Kansalaisuusministeriö </ Sé