O’Que ja scowling

Mikä on scowling?

Carrancad on puinen veistos, yleensä käsin valmistettu, joka on kiinnitetty alusten keulaan, kuten veneisiin ja aluksiin. Sillä on tehtävä suojella alusta ja sen miehistöä joen vaaroilta, kuten virrat ja pahat henget.

Carrancasin historia

Carrancas on peräisin Brasilian populaarikulttuurista, erityisesti São Francisco -joen alueella. He syntyivät 1800 -luvulla, kun höyryveneet alkoivat purjehtia joelle. Navigaattorit uskoivat, että paheksuilla oli mystisiä voimia ja käytti niitä suojaavina amuletteina.

Carrancas on kaiverrettu puuhun ja edustavat ihmis- tai eläinhahmoja, kuten lohikäärmeitä, käärmeitä ja alligaattoreita. Ne on maalattu kirkkailla väreillä ja niillä on liioiteltuja piirteitä, kuten teräviä hampaita ja leveitä silmiä, pahan hengen pelästymiseksi.

mielialan merkitys

Suojatoiminnan lisäksi Morsesilla on myös esteettinen ja kulttuurinen arvo. Niitä pidetään todellisina suositun taiteen teoksina, ja São Francisco -joen alueella vierailevat keräilijät ja turistit arvostavat niitä.

Related Post

Carrancas ovat myös Riverside -kulttuurin ja Brasilian kansanperinteen symboleja. Ne ovat läsnä suosituissa juhlissa, kuten karnevaalissa, ja ne ovat kappaleiden, runouden ja legendojen aihe.

uteliaisuus:

Tiesitkö, että Brasilian tunnetuin scowling on Benjamim Guimarães Vapor? Hänen veti taiteilija Francisco Biquiba dy Lafuente ja paljastetaan Carrancas -museossa Juazeirossa, Bahia.

  1. Carrancas on kaiverrettu puuhun.
  2. Ne edustavat ihmishahmoja tai eläimiä.
  3. Carrancasilla on suojatoiminto.
  4. Niitä pidetään suosituina taideteoksina.
  5. Brasilian tunnetuin scowling paljastetaan Juazeirossa, Bahiassa.
  6. uteliaisuus
    sijainti


    Brasilian tunnetuin scowling Carrancas -museo, Juazeiro, Bahia

    <href = iskut