O’Ke ja hyvä gastriittiin

Mikä on hyvä gastriittiin?

gastriitti on tulehduksia vatsan limakalvossa, joka voi aiheuttaa epämukavuutta ja vatsakipua. Gastriitin oireiden hoitamiseen ja lievittämiseen on useita tapoja, ja tässä artikkelissa tutkimme joitain vaihtoehtoja.

oikea voima

Yksi tärkeimmistä tavoista hallita gastriittia on asianmukainen ruokavalio. Happo-, rasvaisten ja mausteisten ruokien välttäminen voi auttaa vähentämään mahalaukun tulehduksia. Valitse kevyet ja tasapainoiset ateriot, runsaasti kuitua, hedelmiä, vihanneksia ja helppoa -dighbest -ruokia.

luonnolliset lääkkeet

Ruokavalion lisäksi jotkut luonnolliset lääkkeet voivat auttaa gastriitin hoidossa. Esimerkiksi kamomillateellä on anti-inflammatorisia ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka voivat lievittää oireita. Kalimehun säännöllinen kulutus voi myös auttaa vähentämään vatsan happamuutta.

lääkkeet

Vakavammissa gastriitin tapauksissa lääkärin määräämiä lääkkeitä voidaan tarvita. Antasidit, protonipumpun estäjät ja limakalvojen suojaimet ovat joitain lääkkeitä, joita yleisesti käytetään gastriitin hoitoon.

Vältä stressiä

Related Post

stressi voi laukaista tai pahentaa gastriitin oireita. Siksi on tärkeää omaksua rentoutumistekniikat, kuten meditaatio, jooga tai liikunta, stressin vähentämiseksi ja vatsan tulehduksen hallitsemiseksi.

  1. Ota yhteyttä lääkäriin
  2. Vältä ärsyttäviä ruokia
  3. Kokeile luonnollisia lääkkeitä
  4. Käytä määrättyjä lääkkeitä
  5. Vähennä stressiä
  6. suositellut ruokia
    Ruoat, jotka vältetään


    riisi happaruoat
    kala rasvaiset ruuat
    kana Foods Spicy
    vihannekset kahvi
    hedelmät Sodat

    <href = iskut