mitä Ronille tapahtui palmeiras

Mitä Ronille tapahtui Palmeiras?

pelaaja Ron, joka puolustaa tällä hetkellä Palmeirasia, on viime aikoina ollut monien spekulaatioiden ja uutisten tavoite. Tässä blogissa lähestymme kaikkea sitä ja tuomme viimeisimmät tiedot Ronille tapahtuneesta.

Ronin vamma

Yksi pelaajan tärkeimmistä uutisista oli hänen loukkaantumisensa. Ron kärsi lihasvammasta harjoituksen aikana ja hänen oli pysyttävä poissa nurmikolta muutaman viikon ajan. Tämä vamma aiheutti huolta fanien ja Palmeirasin valmennushenkilöstön välillä.

toipuminen ja paluu koulutukseen

Hoito- ja toipumisajan jälkeen Ron pystyi toipumaan vammasta ja palasi harjoitteluun muiden Palmeiras -valettujen kanssa. Pelaaja kävi läpi fyysisen kunnostusvaiheen ja palautettiin vähitellen pääjoukkueeseen.

kentän suorituskyky

Huolimatta vammasta, Ron on osoittanut hyvää kentän suorituskykyä. Pelaaja on ollut Perfide -kappale Palmeirasin taktisessa järjestelmässä, avustaen tavoitteita, avustaja ja hyviä näytelmiä. Fanit ja urheilu lehdistö ovat kiitelleet heidän nopeuttaan ja taitojaan.

Ron

vamman lisäksi Ron on ollut mukana myös joissakin kiistoissa viime kuukausina. Oli huhuja erimielisyyksistä muiden valettujen pelaajien ja jopa valmennushenkilökunnan kanssa. Pelaaja ja klubi kuitenkin kielsivät nämä tiedot ja totesivat, että se oli kaikki perusteettomia keinottelua.

  1. Vääriä uutisia RON: sta
  2. Palaa koulutukseen
  3. Kenttäsuorituskyky
  4. Kiista
  5. data
    tapahtuma


    10.05.2021 ron vamma
    20.05.2021 Palaa koulutukseen
    01.06.2021 kentän suorituskyky
    15/06/2021 kiista

    <href = iskut

    Related Post