Mikä on trans

mikä on trans?

trans on termi, jota käytetään viittaamaan ihmisiin, jotka eivät tunnista heille syntymään annetun genren kanssa. Nämä ihmiset voivat tunnistaa itsensä muun muassa transseksuaaliksi, transseksuaaliksi, transvestiitiksi.

Transsukupuoliset

Termiä transsukupuolinen käytetään kuvaamaan ihmisiä, jotka eivät tunnista heille syntymään annetun genren kanssa. Esimerkiksi henkilöä, joka on nimetty mieheksi syntymässään, mutta tunnistaa itsensä naiseksi, pidetään transsukupuolisena naisena.

transseksuaali

transseksuaalista termiä käytetään kuvaamaan ihmisiä, jotka eivät tunnista heille syntymään annettavan tyylilajiin ja jotka haluavat tehdä sukupuolen siirtymisen. Tähän siirtymiseen voi liittyä hormonaalisia hoitoja, leikkausta ja nimen ja sukupuolen oikeudellisia muutoksia.

TransPution

Termiä transvestiittia käytetään kuvaamaan ihmisiä, jotka eivät identifioi heille, jotka on annettu heille syntymään ja jotka ilmaisevat sukupuoli -identiteettinsä tavanomaisella tavalla. Transvestitit voivat pukeutua ja esitellä itsensä naisellinen tavalla, mutta eivät aina halua tehdä sukupuolensiirtoa.

kunnioituksen ja sisällyttämisen merkitys

On välttämätöntä, että yhteiskunta kunnioittaa ja sisältää transseksuaalisia ihmisiä, takaavat heidän oikeutensa ja torjuvat syrjintää ja ennakkoluuloja. Jokaisen henkilön sukupuoli -identiteettiä on kunnioitettava, ja on tärkeää tarjota tukea ja saatavuutta terveyteen, koulutukseen ja työpalveluihin.

Esillä oleva katkelma:

trans -ihmisillä on erilaisia ​​haasteita, kuten perheen hyväksymisen puute, syrjintä työpaikalla ja vaikeuksien pääsyä riittäviin terveyspalveluihin. On tärkeää, että yhteiskunnalle on tietoinen ja tietoinen näistä aiheista, jotta voimme rakentaa osallistavamman ja kunnioittavamman yhteiskunnan.

  1. Haasteet, joihin ihmiset trans
  2. Osallistumisen ja kunnioituksen merkitys
  3. Kuinka tukea ihmisiä trans
  4. Related Post

    haasteet, joihin ihmiset trans
    Kuinka tukea ihmisiä trans


    perheen hyväksynnän puute Kunnioita henkilön sukupuoli -identiteetti
    syrjintä työympäristössä Edistävät osallisuutta ja tasa -arvokäytäntöjä
    Vaikeus pääsy riittäviin terveyspalveluihin takaa hoidon ja erikoistuneiden ammattilaisten pääsyn

    <href = iskut