Mikä on NIS

mikä on nis?

NIS (sosiaalinen tunnistamisnumero) on lukumäärä, jota käytetään tunnistamaan Brasilian kansalaiset, jotka ovat osa liittohallituksen sosiaalisia ohjelmia, kuten Bolsa Familia, jatkuva hyöty (BPC) ja työn hävittämisohjelman lasten (PETI). </ p>

miten NIS toimii?

NIS on ainutlaatuinen ja yksilöllinen numero, joka on annettu jokaiselle henkilölle, joka ilmoittautuu johonkin sosiaaliseen ohjelmaan. Sitä käytetään näiden ohjelmien edunsaajien tunnistamiseen ja hallintaan, mikä varmistaa, että vain tukikelpoiset ihmiset saavat etuja.

NIS luodaan sosiaalisten ohjelmien yksittäisestä rekisteristä (Cadúnico), joka on tietokanta, joka kerää tietoja Brasilian pienituloisista perheistä. Rekisteröityäkseen Cadúnicoon ja hankkia NIS, on välttämätöntä osallistua sosiaalituen (CRAS) tai kaupungintalon viitekeskukseen.

Mikä on NIS for?

NIS: ää käytetään liittohallituksen sosiaalisten ohjelmien edunsaajien tunnistamiseen. Tällä numerolla on mahdollista käyttää etuja, joihin sinulla on oikeus, kuten esimerkiksi Bolsa Familian vastaanottaminen.

Related Post

Lisäksi NIS: ää käytetään myös sosiaalisten ohjelmien tehokkuuden seuraamiseen ja arviointiin, jolloin hallitus voi seurata hyötyjen perheiden tilannetta ja varmistaa, että he täyttävät tarvittavat olosuhteet etujen saamiseksi.

NIS: n edut

  1. Pääsy liittohallituksen sosiaalisiin ohjelmiin;
  2. etuuksien vastaanottaminen, kuten Bolsa Familia;
  3. Sosiaalisten ohjelmien tehokkuuden seuranta ja arviointi;
  4. edunsaajien tunnistaminen ja hallinta;
  5. Takuu, että vain tukikelpoiset ihmiset saavat edut.
  6. Sosiaaliset ohjelmat
    kuvaus


    bolsa familia Tulonsiirto -ohjelma, joka hyödyttää köyhyyttä ja äärimmäisiä köyhyysperheitä.
    Jatkuva etuuksien (BPC) hyöty vanhuksille ja vammaisille, joilla ei ole toimeentuloa.
    Lapsityön hävittämisohjelma (PETI) -ohjelma, jonka tavoitteena on torjua lapsityövoimaa ja varmistaa lasten ja nuorten koulutuksen ja sosiaalisen avun palvelujen saatavuus.

    <href = iskut