Mikä on kelat

Related Post

Mikä on kelat?

Relels on Instagram -toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda lyhyitä ja luovia videoita, kestäen jopa 30 sekuntia. Elokuussa 2020 käynnistettiin Reels, joka kehitettiin kilpailemaan Tiktok -sovelluksen kanssa, josta tuli erittäin suosittu nuorten keskuudessa.

miten kelat toimivat?

Luo kelat vain Avaa Instagram -sovellus ja liu’uta oikealle päästäksesi kameraan. Valitse sitten näytön alaosasta “Relels” -vaihtoehto. Voit nauhoittaa useita lyhyitä videoleikkeitä ja lisätä tehosteita, kappaleita, suodattimia ja tekstejä. Lisäksi voit käyttää muiden Instagram -videoiden ääniä tai lisätä omaa ääniraitaa.

Miksi käyttää kelaa?

REELS tarjoaa hauskan ja luovan tavan jakaa päivittäistä elämääsi seuraajien kanssa. Lisäksi ihmiset, jotka eivät seuraa sinua, voivat löytää kelavideoita, mikä lisää profiilisi näkyvyyttä. Se on hieno työkalu osoittaa lahjakkuutesi, ilmaista luovuuttasi ja olla yhteydessä suurempaan yleisöön.

Esillä oleva katkelma:

Relels on Instagram -toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda lyhyitä ja luovia videoita, kestäen jopa 30 sekuntia.

sitelinkit:

  1. Instagram
  2. <a href=”https://www.tiktok.com/ards>

    kelat resurssit
    miten kelalle


    -vaihtoehto

    Lyhyt videotallennus Avaa Instagram ja valitse “Relels”
    tehosteiden, musiikin ja suodattimien lisääminen Tallenna useita lyhyitä videoleikkeitä
    Audioiden käyttö muista Instagram -videoista Lisää tekstit ja ääniraita

    <href = iskut