Mikä on älykäs

Related Post

mikä on älykäs?

Smart on englanninkielinen sana, joka tarkoittaa “älykäs” tai “älykäs”. Termiä käytetään kuitenkin myös viittaamaan sarjaan tekniikoita ja laitteita, joilla on edistyneitä ominaisuuksia ja yhteyksiä.

älypuhelimet

Yksi tunnetuimmista esimerkeistä älylaitteista on älypuhelimet. Näillä laitteilla on muun muassa erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten Internet -yhteys, korkearesoluutioinen kamera, GPS.

Smart TVS </ H3>

Älytelevisiot ovat televisioita, joilla on Internet -yhteys ja jotka antavat sinun toistaa verkkosisältöä, kuten YouTube -elokuvia, sarjoja ja videoita. Lisäksi näitä televisioita voidaan hallita myös älypuhelimen äänikomennoilla tai sovelluksilla.

älykellot

Älykellot ovat älykkäitä kelloja, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka osoittavat ajan. He voivat vastaanottaa viestejä, puheluita ja sovelluksia, seurata sykettä, laskentavaiheita muun muassa.

Smart Homes

Smart Homes tai Smart Houses ovat koteja, joissa on automatisoituja ja Internet -liitettyjä järjestelmiä. Tällä on mahdollista hallita valaistusta, lämpötilaa, turvallisuutta muun muassa mobiililaitteiden tai virtuaalisten avustajien kautta.

  1. Älykkäät avustajat
  2. Smart -laitteet
  3. Älykkäät turvajärjestelmät
  4. laite
    kuvaus


    Smart Assistants
    Nämä ovat virtuaalisia avustajia, kuten Alexa da Amazon tai Google Assistant, jotka voivat vastata kysymyksiin, suorittaa komentoja ja hallita kytkettyjä laitteita.
    Smart Appliances Nämä ovat älykkäitä laitteita, kuten jääkaapit, pesukoneet ja uunit, joilla on edistyneitä ominaisuuksia ja liitettävyyttä.
    Smart Security Systems Nämä ovat älykkäitä turvajärjestelmiä, kuten valvontakameroita ja elektronisia lukoja, joita voidaan hallita etäisesti ja lähettää ilmoituksia epäilyttävien toimintojen tapauksessa.

    Lisätietoja Smart

    lähde: www.smart.com </sé