Matkapuhelin kuuntelee sanomme ja näyttää mainontaa

Cellular kuuntelee mitä sanomme ja näytä mainonta

Onko sinulla koskaan ollut tunne, että matkapuhelimesi kuuntelee sinua? Onko se hetki, kun puhut jonkun kanssa tietystä aiheesta ja saako yhtäkkiä tähän aiheeseen liittyviä mainoksia? Joo, monet ihmiset ovat ilmoittaneet tästä kokemuksesta ja uskovat, että heidän matkapuhelimensa kuuntelevat heidän keskustelujaan.

Mikä matkapuhelin kuuntelee sanomme ja näyttää mainontaa?

Termi “matkapuhelin kuuntelee sanomme ja näyttää mainontaa” viittaa teoriaan, jonka mukaan älypuhelimet pystyvät kaappaamaan ympäristöäänen ja käyttämään näitä tietoja mukautettujen mainosten näyttämiseen. Ajatuksena on, että mobiililaitteet kuuntelevat jatkuvasti sanomme, vaikka emme ole vuorovaikutuksessa suoraan heidän kanssaan.

miten tämä on mahdollista?

On olemassa useita teorioita siitä, kuinka matkapuhelimet voisivat suorittaa tämän tehtävän. Jotkut uskovat, että laitteisiin asennetut sovellukset saavat käyttää mikrofonia ja tallentaa ympäristön äänen. Toiset ehdottavat, että älypuhelimet käyttävät äänentunnistusalgoritmeja tunnistaaksesi avainsanat keskusteluissamme ja sitten esittämään niihin liittyviä mainoksia.

On kuitenkin tärkeää korostaa, että ei ole konkreettisia todisteita siitä, että matkapuhelimet todella tekevät sen. Teknologiayritykset kiistävät kiihkeästi tämän käytännön ja väittävät, että henkilökohtaiset mainokset ovat seurausta muista tekijöistä, kuten navigointihistoriasta ja käyttäjän mieltymyksistä.

Mitä asiantuntijat sanovat?

asiantuntijat on jaettu tähän asiaan. Jotkut uskovat, että matkapuhelimet kuuntelevat keskustelujamme, kun taas toiset pitävät tätä teoriaa perusteettomana vainoharhaisuutena. Toistaiseksi ei ole tieteellisiä tutkimuksia, jotka todistavat tai kumotaan tätä käytäntöä.

On tärkeää muistaa, että matkapuhelimet ovat monimutkaisia ​​laitteita, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja ominaisuuksia. On mahdollista, että jotkut turvallisuusvirheet sallivat kohtuuttoman pääsyn mikrofoniin, mutta se ei välttämättä tarkoita, että älypuhelimia käytetään vakoilemaan ihmisiä.

Related Post

Kuinka suojata yksityisyyttäsi?

Jos olet huolissasi matkapuhelimesi kuuntelemisesta keskustelujasi, on joitain toimenpiteitä, jotka voit toteuttaa yksityisyyden suojaamiseksi:

  1. Pidä sovelluksesi ajan tasalla: Ohjelmistopäivitykset yleensä korjaavat turvallisuusvirheet, joita hakkerit voivat tutkia.
  2. Tarkista hakemusoikeudet: Tarkista, mitkä käyttöoikeudet jokaisella sovelluksella on ja poista ne käytöstä, jota pidät invasiivisena.
  3. Käytä vahvoja salasanoja: Suojaa puhelinta monimutkaisten salasanoilla luvattoman käytön välttämiseksi.
  4. Sammuta mikrofoni: Jos olet todella huolissasi, voit sammuttaa mobiilimikrofonin, kun et käytä.
  5. johtopäätös

    Teoria, että matkapuhelimet kuuntelevat sanomme ja osoittavat, että propaganda on kiistanalainen aihe, eikä tätä käytäntöä todistavan konkreettisia todisteita. On kuitenkin aina tärkeää olla tietoinen yksityisyydestäsi ja omaksua tietoturvatoimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi.

    viitteet

    viitteet

    1. Lähde 1
    2. Lähde 2
    3. Lähde 3