Liittovaltion perustuslain 36 artikla

liittovaltion perustuslain 36 artikla

liittovaltion perustuslain 36 artikla on laillinen laite, joka käsittelee erityistä ja asiaankuuluvaa teemaa Brasilian valtion organisaatiolle. Tässä blogissa tutkimme tämän artikkelin sisältöä ja ymmärrämme sen merkityksen yhteiskunnalle.

Mitä 36 artikla sanoo?

Liittovaltion perustuslain 36 artiklassa todetaan, että Brasilian poliittisen hallinnollisen organisaation muodostuu unioni, valtiot, liittovaltion piiri ja kunnat. Tämä divisioona on olennainen maan jäsentämiselle ja kunkin federatiivisen yksikön oikeuksien ja velvollisuuksien takaamiseksi.

poliittisen ja hallinnollisen organisaation merkitys

Brasilian poliittinen hallinnollinen organisaatio, sellaisena kuin se on perustettu 36 artiklaan, on välttämätöntä osaamisen ja vastuiden jakamiselle eri hallintotasojen välillä. Tämä mahdollistaa julkisten resurssien paremman hallinnan ja hallitsijoiden ja väestön välillä suuremman läheisyyden.

Lisäksi poliittinen hallinnollinen organisaatio on kriittinen myös valtioiden ja kuntien autonomian varmistamiseksi, joilla on oma lainsäädäntö ja jotka voivat tehdä päätöksiä paikallisten tarpeiden mukaan.

Tämän divisioonan kautta on mahdollista edistää aluekehitystä, varmistaa laadukkaiden julkisten palvelujen tarjoaminen ja vahvistaa demokratiaa, jolloin väestö voi osallistua aktiivisesti heidän elämäänsä vaikuttaviin päätöksiin. P>

  1. Union
  2. valtiot
  3. Liittovaltion piiri
  4. kunnat
  5. Union
    valtiot
    liittovaltion piiri
    kunnat


    Vastuu maan hallinnasta kokonaisuutena Vastuu kunkin valtion hallinnosta Vastuu liittovaltion piirin hallinnosta Vastuu kunkin kunnan hallinnosta

    viite: liittovaltion perustuslaki