Liittovaltion perustuslain 149 artikla

Related Post

Liittovaltion perustuslain 149 artikla: Mitä sinun on tiedettävä

Liittovaltion perustuslain 149 artikla on tärkeä laite, joka käsittelee unionin veropäätöstä sosiaalisten maksujen luomiseksi, taloudellisen alueen interventioille ja ammatillisten tai taloudellisten luokkien kiinnostukselle.

Unionin veropäällikkö

149 artiklan mukaan unionilla on vastuu perustaa sosiaaliset panokset, interventio talousalueelle ja kiinnostava ammatilliset tai taloudelliset luokat. Näiden panoksen tavoitteena on rahoittaa sosiaaliturvaa, edistää interventioita taloudellisella alueella ja vastata ammatillisten tai taloudellisten luokkien tarpeisiin.

Sosiaaliset panokset

Sosiaaliset maksut ovat sosiaaliturvarahoitukseen tarkoitettuja veroja, jotka käsittävät terveyden, sosiaaliturvan ja sosiaalisen avun. Heiltä veloitetaan sekä yrityksiä että työntekijöitä, ja heidän kokoelmansa on kriittinen näiden välttämättömien palvelujen toiminnan varmistamiseksi.

interventioosuudet taloudellisella alueella

Taloudellisen alueen intervention panokset ovat tavoitteena säännellä taloudellista toimintaa ja edistää maan kehitystä. Heitä voidaan veloittaa esimerkiksi tiettyjen tuotteiden tuonnista tai markkinoinnista, ja niiden keräys on suunnattu erityisiin toimiin tässä suhteessa.

Ammattitaitoiset tai taloudelliset luokat

Ammatillisten tai taloudellisten luokkien kiinnostavat panokset ovat niitä, jotka on perustettu tiettyjen työntekijöiden luokkien tai talouden alojen hyväksi. Heitä voidaan veloittaa rahoitusliittoista, ammatillisista neuvoista tai muista edustavista yksiköistä.

  1. Sosiaaliset panokset
  2. Taloudellisen alueen intervention maksut
  3. Ammatti- tai taloudellisiin luokkiin kiinnostavat panokset
  4. panoksen tyyppi
    esimerkkejä


    Sosiaaliset panokset panos InsS
    intervention panokset talousalueella Taloudellisen intervention panos tuotteen tuontiin
    Ammatilliset tai taloudelliset luokat
    Unionin panos

    Viite: Liittovaltion perustuslaki