Laske hedelmällinen peri

Related Post

Kuinka laskea hedelmällinen ajanjakso

Hedelmällinen aika on kuukautiskierron hetki, kun naiset todennäköisimmin tulevat raskaaksi. On tärkeää tuntea hedelmällinen ajanjaksosi niille, jotka haluavat tulla raskaaksi tai välttää ei -toivottua raskautta. Tässä artikkelissa selitämme, kuinka hedelmällinen ajanjakso lasketaan yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

mikä on hedelmällinen aika?

Hedelmällinen ajanjakso on kuukautiskierron hetki, jossa ovulaatio tapahtuu, ts. Munan vapauttaminen munasarjan avulla. Sperma voi hedelmöittää tätä munaa, mikä johtaa raskauteen. Hedelmällinen aika tapahtuu yleensä kuukautiskierron keskellä, noin 14 päivää ennen seuraavaa kuukautta.

Kuinka laskea hedelmällinen ajanjakso?

Hedelmällisen ajanjakson laskemiseksi on olemassa erilaisia ​​menetelmiä. Esitämme kaksi heistä:

  1. Peruslämpötilamenetelmä: Se koostuu kehon lämpötilan mittaamisesta joka aamu ennen sängyn nostamista. Hedelmällisen ajanjakson aikana peruslämpötilalla on taipumus kasvaa hiukan, mikä osoittaa ovulaation.
  2. Kohdunkaulan limamenetelmä: Se koostuu kohdunkaulan liman ominaisuuksien tarkkailusta, josta tulee hedelmällisempi ja joustavampi hedelmällisen ajanjakson aikana.
  3. On tärkeää muistaa, että nämä menetelmät eivät ole 100% tarkkoja ja voivat vaihdella naisten toiseen. Siksi on suositeltavaa kysyä lääkäriltä tai asiantuntijalta tarkempia tietoja hedelmällisestä ajanjaksostasi.

    menetelmä
    edut
    haitat


    Peruslämpötila ilmainen ja helppo valmistaa se ei ole niin tarkka kuin muut menetelmät
    kohdunkaulan lima antaa sinun tunnistaa hedelmällisen ajan tarkemmin vaatii huomiota ja päivittäistä tarkkailua

    Näiden menetelmien lisäksi voit myös käyttää mobiilisovelluksia tai online -laskimia hedelmällisen ajanjakson laskemiseen. Nämä työkalut ottavat huomioon tiedot, kuten kuukautiskierron kesto ja viimeisen kuukautisten päivämäärä.

    <href = iskut

    Viitteet: </s ref>

    1. https://www.exemplo.com/artigo1
    2. https://www.exemplo.com/artigo2