Lämmittää rotaattorin mansetti

Rotator -mansetin lämmittäminen: Vinkit ja harjoitukset

rotaattorin mansetti on joukko lihaksia ja jänteitä, jotka sijaitsevat olkapäällä, joilla on perusolontamaton rooli tämän nivelten vakaudessa ja liikkuvuudessa. Urheilijoille ja ihmisille, jotka harjoittavat voimakasta fyysistä toimintaa, on yleistä tuntea kipua tai loukkaantumista tällä alueella. Siksi on välttämätöntä suorittaa riittävä lämmitys ennen olkapään käyttöä koskevaa toimintaa.

Miksi lämmittää rotaattorin mansetti?

Rotaattorin mansetin lämmittäminen ennen liikuntaa tai fyysistä aktiivisuutta on tärkeää lihasten ja jänteiden valmistamiseksi ponnisteluihin. Lisäksi lämpeneminen auttaa lisäämään alueen verenkiertoa, mikä myötävaikuttaa vammojen ehkäisyyn ja parantaa suorituskykyä urheilun aikana.

kiertäjän mansetin lämmitysharjoitukset

On olemassa useita harjoituksia, jotka voidaan suorittaa rotaattorin mansetin lämmittämiseksi. Alla luetellaan joitain niistä:

  1. Olkapään venytys: Nosta pidennetty käsivarsi vartalon eteen ja vedä se tasaisesti kohti rintaa toisen käden avulla. Toista liike toisella käsivarrella.
  2. Ulkoinen olkapään kierto: Pidä joustava elastinen nauha käsilläsi ja pidä kyynärpään taitettuna 90 asteeseen. Tee hartioiden ulkoiset kiertoliikkeet työntämällä kädet pois toisistaan.
  3. Sisäisen olkapään kierto: Pidä joustava elastinen nauha käsillä ja pidä kyynärpäät taitettuna 90 asteeseen. Tee hartioiden sisäiset kiertoliikkeet, tuomalla kädet lähemmäksi toisiaan.
  4. Olkapään nostaminen: tulisi olla kohauttaa korvia kohti ja laskeutua sitten hitaasti. Toista liike muutaman kerran.
  5. On tärkeää muistaa, että nämä harjoitukset tulisi suorittaa sujuvasti ja ilman kipua. Jos tunnet jonkin verran epämukavuutta, on suositeltavaa etsiä erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen.

    rotaattorin mansetin lämmityksen edut

    Lämmitys Rotaattorin mansetti on useita etuja olkapäälle ja suorituskyky. Joitakin niistä ovat:

    • Verenkierron parantaminen alueella;
    • lisääntynyt lihaksen ja jänteen joustavuus;
    • Vahinkojen ehkäisy;
    • Parannettu suorituskyky urheilun aikana;
    • Olkapään kivun ja epämukavuuden riskin vähentäminen.

    Siksi muista sisällyttää rotaattorin mansetin lämmitys harjoitukseen tai fyysiseen aktiivisuusrutiiniin. Tämä yksinkertainen käytäntö voi tehdä kaiken muutoksen terveydelläsi ja hyvinvoinnissasi.

    <href = iskut