Huomenna

Related Post

huomenna aika

Kun heräsimme aamulla, yksi ensimmäisistä tekemistämme asioista on tarkistaa, mikä aika on koko päivän. Aikaennuste on tärkeä tieto, joka auttaa meitä suunnittelemaan toimintamme ja valmistautumaan meidät sääolosuhteisiin, joita kohtaamme.

Aikaennuste

Aikaennuste tekee meteorologit, jotka tutkivat ilmakehän olosuhteita ja käyttävät matemaattisia malleja arvioidakseen, kuinka ilmasto on tietyssä ajanjaksossa. Nämä ennusteet paljastetaan eri mediassa, kuten sanomalehdet, verkkosivustot ja mobiilisovellukset.

Sääennusteen merkitys

Aikaennuste on tärkeä useista syistä. Hän auttaa meitä päättämään, pitäisikö meidän ottaa esimerkiksi sateenvarjo tai turkki. Lisäksi maatalouden kannalta on kriittistä, koska viljelijöiden on tiedettävä, milloin on paras aika istuttaa ja hyödyntää kulttuuriaan.

CLIDERSION

Ilmasto on kiehtova aihe ja täynnä uteliaisuuksia. Tiesitkö esimerkiksi, että maailman korkein lämpötila oli 56,7 ° C Unicge Creekin kaupungissa Yhdysvalloissa? Ja että korkein sademäärä yhdessä päivässä oli 1 825 mm kokoussaarella, Intian valtamerellä?

Lisäksi on vaikuttavia ilmastoilmiöitä, kuten tornadoja, hurrikaaneja ja lumimyrskyjä. Nämä tapahtumat voivat olla tuhoisia ja aiheuttaa suuria vaurioita kärsiville alueille.

  1. Tornadot
  2. Hurrikaanit
  3. lumimyrskyt
  4. kaupunki
    maksimilämpötila
    vähimmäislämpötila








    Sao Paulo 30 ° C 20 ° C
    rio de Janeiro 35 ° C 25 ° C
    brasilia 32 ° C 18 ° C

    <a href=”https://www.previsaoodotempo.com.br don Napsauta tätä tarkistaaksesi huomenna ennusteen.

    Lähde: Kansallinen meteorologian instituutti </ SIM