FIFA tarkistaa Brasilian ja Croacian pelin

Related Post

FIFA tarkistaa Brasilian ja Kroatian pelin

Brasilian ja Kroatian välisessä pelissä, joka on voimassa maailmancup -karsinnassa, välimiesmenettelyyn liittyi useita kiistoja. Tämän vuoksi FIFA on ilmoittanut tarkistavansa pelin analysoimaan tuomarien tekemiä mahdollisia virheitä.

pelin kiistat

Ottelun aikana useat näytelmät aiheuttivat keskusteluja ja valituksia molemmilta joukkueilta. Yksi kiistanalaisimmista heittoista oli merkitsemätön rangaistus Brasilian hyväksi, Kroatian alueella tehdyssä virheessä.

Lisäksi oli valituksia erotuomarin suorituskyvystä keltaisten virheiden ja korttien suhteen. Monet pelaajat tunsivat vahingoittuneen ja väittivät, että tuomarilla ei ollut selkeitä kriteerejä sääntöjen soveltamisessa.

FIFA -arvostelu </ H3>

kiistojen edessä FIFA päätti tarkistaa pelin kaikkien kiistanalaisten näytelmien analysoimiseksi. Suurin jalkapalloyhteisö käyttää -t – -ART -tekniikkaa, kuten VAR (video -avustaja erotuomari), auttaakseen katsauksessa.

Tämän katsauksen päätavoitteena on taata oikeudenmukaisuus ja puolueettomuus jalkapalloissa. FIFA pyrkii välttämään vakavia virheitä, jotka voivat vaarantaa ottelun lopputuloksen ja vahingoittaa mukana olevia joukkueita.

var rooli

Var on työkalu, jonka avulla erotuomarit voivat tarkistaa kiistanalaisia ​​tarjouksia videokuvien kautta. Tämän avulla he voivat tehdä tarkempia päätöksiä ja korjata pelin aikana tehdyt mahdolliset virheet.

Tätä tekniikkaa on käytetty erilaisissa kilpailuissa ympäri maailmaa, ja se on ollut tehokas välimiesvirheiden vähentämisessä. Se herättää kuitenkin edelleen keskusteluja pelin liiallisista videohäiriöistä ja päätöksenteon viivästymisestä.

  1. Katsauksen edut
  2. Suurempi oikeudenmukaisuus otteluissa
  3. Välimiesvirheiden vähentäminen
  4. Päätösten läpinäkyvyys
  5. joukkue
    tavoitteet


    Brasilia 2
    kroatia 1

    On tärkeää huomata, että pelin tarkistus ei tarkoita, että tulos muuttuu. FIFA analysoi muutokset ja jos löydetään vakava virhe, se voi ryhtyä kurinpitotoimenpiteisiin suhteessa kyseisiin välimiehiin.

    Lähde: FIFA

    https://www.fifa.com/news/fifa-to-review-bzazil-croatia-Match </sé