CLT: n 457 artikla

CLT: n 457 artikla: Ymmärrä työoikeutesi

työväen lakien yhdistämisen (CLT) 457 artikla on yksi tärkeimmistä laitteista työntekijän työoikeuksien suhteen. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä tämä laite sanoo ja miten se vaikuttaa työnantajan ja työntekijän väliseen suhteeseen.

<

h2> Mikä on CLT: n 457 artikla?

CLT: n 457 artikla käsittelee työntekijän palkkiota ja toteaa, että sopimuksen palkan lisäksi muita eroja voidaan pitää osana palkkaa, edellyttäen, että ne ovat yleisiä ja usein.

Tämä tarkoittaa, että peruspalkan lisäksi työntekijällä on oikeus saada muita hänen palkkionsa osaa, kuten komissiot, bonukset, palkinnot.

tavanomainen ja asianmukainen korvaus usein

Osaa, jota pidetään osana tavanomaista palkkiota, ja usein se on maksettava säännöllisesti työntekijälle, ts. Tietyllä jaksollisuudella.

Lisäksi tämän osan on oltava tavanomainen, ts. Sen tulisi olla osa työntekijän jokapäiväistä elämää. Esimerkiksi, jos työntekijä saa bonuksen joka kuukausi, tätä bonusta voidaan pitää osana hänen tavanomaista palkkionsa.

esimerkki:

Related Post

Myyjä saa peruspalkan 2 000 dollaria kuukaudessa, plus 5%: n myyntivaliokunta. Koska komissio maksetaan kuukausittain ja se on osa myyjän päivittäistä työtä, sitä voidaan pitää osana tavanomaista palkkasi.

  1. Peruspalkka: R 2 000,00
  2. Komissio: R 500,00 (5% 10 000,00 dollarin R -arvosta)
  3. osittainen
    arvo


    peruspalkka r 2000,00
    komissio R 500,00 dollaria

    On tärkeää huomata, että CLT: n 457 artikla ei aseta rajoitusta eroille, joita voidaan pitää osana tavanomaista palkkiota ja usein. Siksi on välttämätöntä, että työntekijä on tietoinen kaikista oikeuksistaan ​​ja varmistaa, että hän saa oikein kaikki hänen palkkionsa osat erät.

    viite: CLT: n 457 artikla