Bruna.Marquezine pelastaa kuningas

Bruna Marquezine: Näyttelijän etenemissuunta “Save the King”

Bruna Marquezine on yksi lahjakkaimmista ja suosituimmista näyttelijöistä. Vain 25 -vuotiaana hän on kerännyt menestyvän uran ja useita silmiinpistäviä teoksia televisiossa, elokuvateatterissa ja teatterissa. Yksi hänen viimeisimmistä ja arvostetuista rooleistaan ​​oli Soap Oopperassa “Save the King”, jonka Rede Globo on esittänyt vuonna 2018.

“pelasta kuningas”

“Save the King” oli Daniel Avafren kirjoittama saippuaooppera ja ohjannut Fabrício Mamberti. Juoni tapahtui kuvitteellisessa valtakunnassa nimeltä Montemor, missä kaksi ruhtinaa riputti valtaistuimen: Afonso, soittivat Romulo Estrela, ja Rodolfo, joita soitti Johnny Massaro. Bruna Marquezine antoi elämän hahmolle, joka on kunnianhimoinen ja manipuloiva prinsessa.

<

h3> Bruna Marquezine </ H3> kohokohta </ ​​H3>

“Pelasta kuningas”, Bruna Marquezine loisti pelatessaan Catarinaa, monimutkainen hahmo, joka oli täynnä vivahteita. Näyttelijä näytti kaiken kykynsä antamalla elämän karismaattiselle ja viettelevälle konnalle, joka voitti yleisön kauneudellaan ja älykkyydellä. Kriitikot ja kansalaiset kiittivät hänen esitystä, mikä vahvisti hänen uransa.

Esillä oleva katkelma: Bruna Marquezine erottui “Sune the King” -sarjassa pelaamalla konna Catarina.

  1. Bruna Marquezine -taidot
  2. Saippuaoopperan menestys “pelasta kuningas”
  3. Katarinan hahmon vaikutukset
  4. merkki
    näyttelijä/kirjoittaja



    katarina Bruna Marquezine
    afonso Romulo Estrela
    Rodolfo Johnny Massaro

    Bruna Marquezinen lisäksi “Save the King” esitti raskasta näyttelijää, kuten Marina Ruy Barbosa, Ricardo Pereira, Tatá Werneck. Saippuaooppera oli yleisön ja kritiikin menestys, valloittaen yleisön ympäröivällä juoni ja kiehtovat hahmot.

    Lue myös: Bruna Marquezine: Näyttelijän etenemissuunta televisiossa

    lähde: www.example.com </sé