Brasilia

Related Post

Brasilia Legal </ H1>

Brasilia on uskomaton maa, täynnä luonnonkauneutta, monipuolista kulttuuria ja vieraanvaraisia ​​ihmisiä. Tässä blogissa tutkimme kaikkea, mikä tekee Brasilystä mukavan paikan vierailla ja elää.

Natural kauneus </ H2>

Brasilia tunnetaan upeista maisemistaan. Rannikon paratiisin rannoilta Lush Amazonin sademetsään, maa tarjoaa erilaisia ​​vaikuttavia skenaarioita. Lisäksi meillä on Iguaçu Falls, Pantanal ja Chapada Dos Veadeiros, vain muutamia esimerkkejä.

monipuolinen kulttuuri

Brasilialainen kulttuuri on rikas ja monipuolinen. Meillä on alkuperäiskansojen, afrikkalaisten, eurooppalaisten ja eri osia maailmaa. Tämä heijastuu musiikkiin, tanssiin, ruoanlaittoon ja maan perinteisiin. Samba, grilli ja karnevaali ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit kokeilla Brasiliassa.

gastronomia

Brasilialainen keittiö on sekoitus ainutlaatuisia makuja ja ainesosia. Feijoada, Acarajé, brigadeiro ja juustoleipä ovat vain joitain herkkuja, joita voit kokeilla täällä. Lisäksi Brasilia tunnetaan monista trooppisista hedelmistä, kuten ACAI, Passion Fruit and Cashew.

matkailu

Brasilian matkailu on kasvava teollisuus. Maa saa vuosittain miljoonia kävijöitä, jotka etsivät brasilialaisten luonnon kauneutta, elinvoimaa kulttuuriaan ja vieraanvaraisuuttaan. Suosittuja kohteita ovat Rio de Janeiro, Sao Paulo, Salvador, Florianópolis ja monet muut.

  1. Rio de Janeiro
  2. Sao Paulo
  3. Salvador
  4. Florianópolis
  5. kaupunki
    nähtävyydet


    rio de Janeiro Lunastaja, sokerileipä, Copacabanan ja Ipaneman rannat
    Sao Paulo São Paulon taidemuseo, Ibirapuera Park, Paulista Avenue
    Salvador Pelurinho, Lacerda -hissi, Porto Da Barran rannat ja Farol da Barra
    Florianópolis Santa Catarina Islandin rannat, Lagoa da Conceição, Joaquina Dunes

    <href = iskut